Kuvaus

Myynnissä kirja Metsästäjän sydän, kirjoittajana Deon Meyer. Painettu vuonna 2014, kovakantinen, Gummerus, ISBN 978-951-20-9419-6. Sivuja 483 kpl + kiitokset.

Hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole tahroja eikä sivujen kulmia ole taiteltu. Puutteet: takakannessa naarmu (kansipaperissa), muutamalla sivulla (8) pieni 0,3 mm repeämä reunassa. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä kirjan takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Meyer on todella taitava. Jäin koukkuun heti alusta alkaen." - Michael Connelly

"Kaksimetrinen Tobela "Tiny" Mpayipheli liittyi aikoinaan ANC:hen, mutta vapaustaistelun sijaan hänet lähetettiin KGB:n ja Stasin koulutettavaksi ja hänestä tehtiin salamurhaaja. Uudessa, apartheidin jälkeisessä Etelä-Afrikassa hän on perheellinen mies, joka tekee tyytyväisenä töitä autokorjaamossa. Sitten viesti vanhan ystävän tyttäreltä suistaa Tinyn seesteisen elämän. Ystävä on pidätetty, kun hän on ottanut haltuunsa vanhan kovalevyn, joka sisältää raskauttavaa todistusaineistoa vapaustaistelun ajalta. Nyt tytär tarvitsee epätoivoisesti Tinyn apua. Tiny kiitää varastetulla moottoripyörällä halki Etelä-Afrikan kohti sovittua tapaamispaikkaa perässään joukko vihamielisiä takaa-ajajia, mukaan lukien Etelä-Afrikan presidentin omat turvallisuusjoukot. Mutta kun Tinyn kylmän sodan aikainen koulutus herää henkiin, hyökkääjät eivät tiedä, mikä heitä odottaa."

"Deon Meyer on afrikaansiksi kirjoittava eteläafrikkalainen jännityskirjailija, jonka teoksia on käännetty yli 20 kielelle. Nykyään Meyer on Etelä-Afrikan suosituin kirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään hän opiskeli englanninkielistä kirjallisuutta ja historiaa ja työskenteli mainos- ja viestintäalalla. Meyer harrastaa eteläisen Afrikan kiertelyä moottoripyörällä."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 21 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 23 vrk 21 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.