Kuvaus

Kirja on saksankielinen tuore kritiikki vastaan nykyistä menoa Saksassa. Kirjoittaja kertoo, kuinka jo vuonna 1933 oli USA:n presidentti Franklin Delano Roosevelt valmis  , että hyökätään Saksaan, oli siellä Hitler tai ei...eli kirja antaa sellaisen käsityksen, että nouseva sitkeä teollisuusmahti Saksa oli jo silloin hyvin vihattu valtio.....sillä se nappaa rahat pois muilta  ...koska se valmistaa liian hyvää tavaraa .....kuluttajat eivät osta USA tuotteita, vaan mieluimmin GERMANY tavaraa...rahavirta menee Saksaan...Saksan teollisuus oli liki 50 vuotta edellä USA tasoa.

USA:ssa tehtiin propagandaa vuosina 1939-1943 , että Hakaristi-Saksa miettii koko USA:n valloitusta ja pakottaa kaikki asukkaat puhumaan saksaa..se oli aivan utopistinen ajatus,   mutta USA kansa oli tyhmää ja uskoi ja nieli kaiken Washingtonin propagandan. On olemassa ihmistyyppi, joka uskoo aina kaikkea pahaa ja he levittivät tätä käsitystä jopa eteenpäin....

Kun 2. Maailmansotaa käydään kiivaana, Saksan Wehrmacht sotilas etenee nopeasti,  niin alkoivat  vihan tunteet kuplia pintaan ja USA:ssa Mr. Morgenthau ehdottaa, että USA:n voiton jälkeeen vangitsemme  kaikki Saksan miespuoliset 10-60v ja heidät tehdään impoteiksi ja päästämme nuoret sotilaamme ( USA, Neuvostoliitto, Britannia Ranska ) hoitamaan kaikki Saksan naiset raskaiksi. Oikea massa sex tapahtuma... USA:n Mr.Kaufman taas  vaati raskaita rangaistuksia ja ei yhtään tehdasta, vaan pelkkää peltoa koko Saksa. Koko Saksa jyrätään viljapelloiksi, hän vaati...... Monenlaisia ehdotuksia massamurhista aina uusiin asukkaisiin asti....sota tappaa nuoria saksalaisia miehiä ja uusia siirtolaisia,  Saksassa on sodan jälkeen paljon yksinäisiä leskinaisia , ehkä järjestämme heille nuoria mies pakolaisia ulkomailta, ehkä Afrikasta  Saksaan ? Nuori musta afrikkalainen mies  omaa paljon siemeniä,heitä sinne raunioiden sekaan kävelemään.....

Kirja kertoo monenlaisia juttuja ja kauheita asioita, huh huh. Koko on 22x14cm ja 158 sivua. 

BUC15JA906 Kirja, saksankielinen ja kertoo erään näkemyksen pakolais ja siirtolais politiikasta EU maissa. Ketä se hyödyttää, että luodaan  heikko ja eripurainen  EU  ?  Miksi ylipäätään luodaan sekava ja eripurainen liittotasavalta?   Euroopassa asuu 600 miljoonaa ihmistä ja USA:ssa vain puolet siitä, on selvää, kenen pitäisi kuunnella ja ketä, mutta jos EU on heikko, eripurainen ja ostaa sotakalustoa ulkomailta niin ....saksankielinen. No, sana ja mielipide on vapaa.  Länsimaat ovat menettämässä asemaansa ja merkitystä, Aasiassa asuu jo nyt 60% ihmisistä ja Kiina, Aasia, Eur-Aasia, Intia  ja itse koko jättimäinen Afrikka ovat nousemassa kovaa vauhtia ja menevät ohi EU:sta. Länsimaiden toiminta sai aikaan jo sen, että mahdollisessa sodassa ovat Venäjä ja Kiina rinta rinnan, sodit vastaan Venäjä ja silloin  myös vastaan Kiina....ai ai, en suosittele.

Nykyajan eräs tunnusomainen piirre on juuri massamedia välineiden aikaansaama hyvin outo musta-valkoinen maailmankuva, jossa on muka " pahoja valtioita ja niiden johtajia "  ja vastapuoli olisi muka "hyviä valtioita ja niiden johtajia"....mutta todellinen maailma on hyvin kaukana näin yksinkertaisesta mallista...mutta iso osa kansasta uskoo näin yksinkertaiseen maaailmankuvaan ....todellisuudessa raaka kova taistelu vallasta ja rahasta keinoja kaihtamatta...." hyvä"  valtio tai johtaja voi olla aivan kaikkea muuta......naivi usko hyvyyteen on suurta typeryyttä. 

Afrikka, musta maanosa nousee ja kehittyy kovaa vauhtia, katso kuvia Kenia Nairobi ja heidän aamuruuhkaa, Helsinki on lähinnä pikkukylän kalatori ,kun vertaa sitä moderniin Afrikkaan.... internet näyttää , monet  EU tarmokkaat nuoret ulosvaeltavat siirtolaiseksi Afrikkaan ... matkusta rakentamaan Afrikkaa,,,,,

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 114 vrk 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.