Kuvaus

Saksankielinen kirja kertoo, kunka kokenut toimittaja lehtimies näkee asiat nykymaailmassa. Lehdistöä ja uutisia ohjaa ja valvoo kulissien takaa politiikot, salainen palvelu agentit ja ennenkaikea ison rahan edustajat. Nämä muovaavat uutisen sellaiseen muotoon, kuin halutaan ja kansa saa manipuloitua tietoa, uutista....kansaa johdetaan näin, he elävät eräänlaisessa illuusio maailmassa ja kansa muodostaa oman käsityksen maailman menosta aivan väärien tosiasioiden pohjalta....heh heh, eletään kaikki  satumaailmassa !  

Tuntuuko, että sinua manipuloidaan ja ajatuksia ja mielipidettä asioista muokataan?  Jos avasit suusi, sait vastaasi  pystyyn nostetun sormen, älä puhu noin,  taidat olla fasisti tai natsi...maailman länsi tai itätrollit syytävät koko ajan "tietoa " maailmasta, jos uskot johonkin heistä , niin sillä ei ole sen enempää totuuden pohjaa kuin vastakkaisella "tiedolla "....sillä tietoa muokataan kaikkialla propaganda tarkoituksiin ja jokainen  maa vakoilee toisia valtioita ja joskus ne  yrittävät manipuloida vaaleja omassa maassa ja myös vieraissa maissa....

on aivan sama, uskotko länsi itä vai etelä trolleihin ja heidän tarinoihin, joissa mustamaalataan vierasta valtiota tai sen valtion johtohenkilöä jne... kaikki ovat vääristeltyä totuutta, jonka tarkoituksena on propagandan avulla saada SINUN maailmankäsitys palvelemaan heidän omia etujaan... painottaa kirjoittaja monta kertaa.

... Kirjoittaja kertoo matkustaneensa erääseen arabi maahan ja hänen piti kirjoittaa lehti artikkeli maasta. Kun hän meni hotellihuoneeseen ja avasi oven, oli huoneessa jo kuvankaunis nuori nainen....nainen sanoi olevansa oikeassa huoneessa jolloin kirjoittaja (lehtimies) meni alas reseptiooniin ja kysyi, onko hänelle annettu  vahingossa väärän huoneen  avain....

Ei ollut, vastattiin  ja hän lähetti nuorena miehenä naisen matkoihinsa,  nainen oli varmaan väärässä huoneessa. Kun hän seuraavan päivänä palasi hotelliin ja hän oli saanut syödä ilmaiseksi  loistoruokaa ja juomaa, nähnyt paljon maan johtoa ja kirjoittanut asioita ylös...hän avasi hotellinsa oven...taas yllätys !!! Nyt oli huoneessa vuorostaan nuori mies odottamassa häntä.

Kun arabi valtion huolenpito oli kaikinpuolin loistavaa, niin kirjoita nyt sitten maan naisen heikosta asemasta jne...ei, kirjoitat artikkelin vain positiivisista asioista ja suljet silmäsi muulta....lehden lukija saa käsityksen maasta, joka on selvästi aivan erilainen,  kuin mitä se todellisuudessa on.... sinun maailmankuvaasi muokataan ! 

BU03AG901 Kirja , saksankielinen. 

Selvästi suuremmista asioista on kyse, kun kirjoitetaan vieraan maan johdosta, toimittajat ja lehden toimitus/uutistoimitus voivat helposti luoda vieraan valtion päämiehestä negatiivisen mielikuvan, muuttamatta sanaakaan hänen puheestaan....tai presidentti kandinaattii, jota ei toivota voittajaksi,voi että kun hän kompastelee, unohtaa, on epäkohtelias jne...lyhyesti kansaa manipuloidaan, että joku on hyvä, joku toinen huono.... ilman että päätöstä tekee kansa vaaleilla, vaan lehtitalojen ja TV kanavien upporikkaat omistajat ajavat näin omia etujaan , myös käsite vihollinen on helppoa luoda, jos on aikaa vuosia, niin se onnistuu ja kansa olettaa ko. valtion olevan jotenkin vaarallinen tai vaaraton, mukava "ystävä " maa....tai paha setä/täti joka tulee panssarivaunuilla sinun perunapellolle.... ja taas kansa uskoo ! 

Kirjan kirjoittaja kehoittaa aina miettimään uutisen jälkeen? Kenen etuja tämä palvelee, mikä ryhmä voi hyötyä tästä?

Miksi juuri nyt tämä uutinen tuli ulos, miksi ei aikaisemmin, onko ajoitus jotenkin joidenkin etuja ajava ? 

Onko koko uutinen jotenkin epälooginen, ontuva ankka, jonka tarkoitus on vain saada aikaan epävarmuutta? Käytä omaa harkintaa ja mielikuvitusta ,.onko tarkoitus herättää pelkoja , mummot pomppikaa !

Onko kyse uutisessa jostain ajankohtaisesta asiasta, vai tapahtuuko noin tulevaisuudessa 500 vuoden päästä ehkä, vai onko uutinen jotenkin  historiaa, jolloin halutaan saattaa jotain huonoon valoon?  Esim. voisi olla näin: Hitler pakeni Argentiinaan ja eli siellä, koska nyt löytyivät pesukoneesta (pesula) vanhat miehen sukat joissa on ommeltu sana Hitler.... juoruakka tason uutista vailla yhtään todistetta, tarkoitus on vain myydä lehteä....tehdä uteliaisuudella rahaa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 9 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,90 € Sulkeutuu 72 vrk 9 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.