Kuvaus

Myynnissä pehmeäkantinen pokkari Paha Piski ja hirveä Hollywoodin häslinki - Eli miten retkurin rankkuria ja sain kaikilta hyvät haukut. Kirjoittanut Martin Chatterton. Tammi, painettu Jyväskylässä vuonna 2003. ISBN 951-31-2821-0. Sivuja 176 kpl.

Kulumaa kansissa ja kulmissa. Takakansi hieman pystysuuntaisesti taittunut (katso kuva 2, ylimmän rivin rakki-sanan kohdalta alas). Sivut reunoistaan kellastuneet. Sivuilla 39 ja117 on kulmataitos. Lisäksi ihan pieniä kulmataitoksia muutamilla sivuilla. Muuten kunto ok. Ollut koirakodissa.

Tekstejä kirjan takaa:

Paha Piski on rakkien rakki, jouheasti jolkutteleva luidenrouskuttaja ja armoton kattien jahtaaja. Piskillä on yksi ikävänpuoleinen ongelma: se asuu sementtisellissä kaupungin koiratarhan kuolemaantuomittujen siivessä.

Pahan Piskin onni näyttää kääntyvän, kun koiratarhaan marssii kolme ihmisoliota Hollywoodista. He ovat tulleet etsimään sopivaa hurttaa Alasin Studminderin, itse herra Suuren Staran, seuraavaan elokuvaan. Pahan Piskin on osoitettava supertähden agentille, että sillä piisaa potkua, persoonallisuutta ja vetovoimaa valkokankaan täydeltä. Jos kaikki sujuu hyvin, palkintona on kukkurakaupalla kunniaa ja vino pino kultaluita.

Vaan voiko piskeistä pahin menestyä Hollywoodin häslingeissä? Pureeko aito koiruus Hollywoodin hienohelmoihin? Ettei vain joku haluaisi passittaa Piskin takaisin kaltereiden taakse...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 10 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 11 vrk 10 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.