Tuote on myyty käyttäjälle Hannu_T hintaan 5 €

Kuvaus

Myynnissä kirja Painajainen, kirjoittajana Stephen King. Painettu vuonna 1990, kovakantinen, Tammi, ISBN 951-30-9382-4. Sivuja 475 kpl.

Ok kuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole merkintöjä eikä sivuja ole taiteltu. Puutteet: kirjan iästä johtuen hieman värimuutoksia sivujen reunoilla, kuluneet kansipaperit, kellertäviä tahroja noin 15 sivulla, yhdellä sivulla pieni reikä, noin 10 sivua kärsinyt ilmeisesti aavistuksen kosteudesta alareunastaan ja siksi ovat hieman aalloilla. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Idyllisen pikkukaupungin uumenista kumpuaa ikiaikainen pahuus - odottamatta kuin laava kauan uinuneesta tulivuoresta. Säälimättömänä se levittää tuhoaan ihmisestä toiseen - ja kaikkein suurimmassa vaarassa ovat ne joita rakastetaan eniten."

"Salem's Lot on pieni uusenglantilainen kaupunki, jossa on valkeita, lautavuorattuja taloja, puiden reunustamia katuja ja vankkoja kirkontorneja. Tuona kesänä sinne palaa kirjailija Ben Mears, joka vietti kaupungissa lapsuutensa ja toivoo nyt pääsevänsä siellä pakoon riivaajiaan - mutta joutuukin keskelle hirvittävää painajaista."

"Kaupungin laidalla kohoaa pitkään asumattomana ollut talo, johon liittyy synkkä murhenäytelmä ja jossa myös Ben on kokenut sanoinkuvaamattoman kauhun. Nyt talo on saanut uudet asukkaat - ja heidän tultuaan kaupungissa alkaa tapahtua outoja, kammottavia asioita. Ne noudattavat vanhoista tarinoista tuttua kaavaa - mutta kukapa uskoisi, että sellaista voisi tapahtua valistuneena nykyaikana?"

"Mutta juuri epäuskonsa tähden Salem's Lotin asukkaat ovat voimattomia pahuuden mahtia vastaan. Se ei jätä rauhaan ketään - ei Susania, joka etsii turvaa rakkaudesta Beniin; ei isä Callahania, pahaa pappia joka panee rapistuneen uskonsa viimeiselle koetukselle; eikä Markia, jolle mielikuvitus antaa parhaat aseet epätoivoiseen taisteluun."

"Tässä romaanissa jännitys kasvaa kasvamistaan suorastaan hypnoottisiin mittoihin. Joka sen on lukenut, ei ikinä unohda Salem's Lotia eikä ihmisiä jotka siellä asuivat."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.3.2024 16:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.