Kuvaus

Myynnissä kirja Päivien kimallus, kirjoittajana Han Suyin. Painettu vuonna 1971, kovakantinen, Otava. Suuri Suomalainen Kirjakerho. Sivuja 287 kpl.

Ok kunnossa oleva kirja, jonka sivuilla ei ole merkintöjä. Kirjan varsinaiset kannet ok. Puutteet: ensimmäisellä aukeamalla omistajan nimi ja vuosiluku yliviivattuina, kirjan iästä johtuvaa värimuutosta sivuilla, kansipapereissa kulumaa, tahroja, käytön jälkiä, repeämiä jne., kolmella sivulla alakulmassa pieni taitos. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä kansipapereiden sivusta:

"Olen uneksinut ihmeellisen unelman: rakkaudesta, elämästä ja kuolemasta, naurusta ja kyynelistä, hyvästä ja pahasta, kaikesta tuosta, mikä on yhdenarvoista tämän taivaan alla, joka tasoittaa kaikki erovaisuudet. Ihmeellinen unelma, päiviemme kimallus."

"Näihin lauseisiin päättää tunnettu euraasialainen lääkäri-kirjailijatar Han Suyin omaelämäkerrallisen romaaninsa, joka on muodostunut erääksi aikamme kuuluisimmista rakkauskertomuksista. Unohtumattomalla tavalla hän kuvaa kahden täysin erilaisia kulttuureja ja uskontoja edustavan ihmisen suhteen Kiinan sisällissodan kauhujen täyttämässä Kauko-Idässä. Teos on paitsi jo klassiseksi muodostunut rakkausromaani, myös järkyttävä dokumentti ihmisen voimattomuudesta sodan keskellä."

"Päivien kimallus on meidän ajassamme suurta runoutta, ja jo sen nimi on runoutta: koko kirjaa valaisee onnellisesti englantilaisen lyyrikon sanakuva, jonka alle kiinalaisesta isästä ja eurooppalaisesta äidistä syntynyt Han Suyin kehittää jalostuneen näkemyksensä kahden ihmisen, kahden rodun ja kahden maailman olemuksesta. Vain siellä, missä itä ja länsi kohtaavat, voinee ihminen saada tämän näkemisen voiman." - Kalle Salo, Ilta-Sanomat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 14 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 85 vrk 14 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.