Kuvaus

Myynnissä kirja Panokset, kirjoittajana Henning Mankell. Painettu vuonna 2009, kovakantinen, Otava, ISBN 978-951-1-23177-6. Sivuja 271 kpl.

Hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole tahroja eikä sivujen kulmia ole taiteltu. Puutteet: kansipaperissa hieman käytön jälkiä. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä kirjan takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Tästä alkoi menestystarina. Mesterin vahva esikoisteos näyttää, millaisilla uhrauksilla kansankoti rakennettiin."

"On vuosi 1911, ja modernisoituva Ruotsi tarvitsee junaratoja. Nuori panostaja Oskar Johansson haavoittuu vaikeasti räjähdysonnettomuudessa - on suoranainen ihme, että hän jää henkiin."

"Eläkkeellä vuonna 1965 Johansson kertoilee elämästään nimettömälle kuulijalle. Vannoutunut aatteen mies on jatkanut panostajana koko työikänsä mutta radikalisoitunut petyttyään siihen, mitä kansankodilla on hänelle tarjota. 60-luvun nuorison kapina jaksaa silti vielä sytyttää vanhan Johanssonin toiveet."

"Miltä näyttää 1900-luvun Ruotsi tällaisesta perspektiivistä? Mitä demarit oikeastaan saivat aikaan? Jäikö jäljelle mitään räjäytettävää?"

"Henning Mankell (s. 1948) on noussut Wallander-dekkareillaan suomalaisten suosikkikirjailijaksi. Hänen teoksiaan on myyty Suomessa yli miljoona. Hänen esikoisteoksensa vuodelta 1973 julkaistaan nyt suomeksi ensimmäistä kertaa."

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 17 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 23 vrk 17 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.