Kuvaus

Myynnissä kirja Pieni rumpalityttö, kirjoittajana John le Carré. Painettu vuonna 1984, kovakantinen, Tammi, ISBN 951-30-5747-X. 5. painos. Sivuja 502 kpl.

Hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole merkintöjä eikä sivujen kulmia ole taiteltu. Puutteet: kansipaperissa kulumaa, sivuilla kirjan iästä johtuvaa värimuutosta, sivuilla muutama todella pieni ja haalea tahra. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä kansipapereiden sivusta:

"Pieni rumpalityttö on rohkea avaus aikamme maailmaan, kuvaus terroristien kiduttavasta elämästä ja nuoresta englantilaisesta näyttelijättärestä Charliesta, joka palkataan näyttelemään pääosaa nykypäivän todellisimmassa murhenäytelmässä.

Pommiattentaattien aalto vavisuttaa Eurooppa. Murhalistalta löytyy israelilaisia diplomaatteja, sotilashenkilöitä, tiedemiehiä. Lapsen murha Saksassa johtaa Israelin salaisen palvelun terroristiryhmän jäljille. Charlien rooli "rumpalityttönä" käynnistyy. Vastanäyttelijäkseen ja kouluttajakseen houkutuslintu-Charlie saa PLO-miehen Josephin, johon hän onnettomuudekseen rakastuu. Päivittäin Charlie tulee näkemään miten hyvä synnyttää pahaa, oikeudenmukaisuuden jano synnyttää kuolemaa, todellisuus sekoittuu kuviteltuun ja aito rakkaus "näyteltyyn".

Pieni rumpalityttö on ajankohtainen kuin huomispäivän uutinen: hätkähdyttävän rohkea nykyromaani, jännitysromaani ja rakkausromaani samalla kertaa - ja maailmanmenestysromaani jonka filmausoikeudet ostettiin heti."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 11 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 24 vrk 11 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.