Kuvaus

Myynnissä Kirsti Ellilän kirjoittama Reetta ja linnan vangit. Kovakantinen. Painovuosi 2010. Sivuja 133 kpl.

Kirja on erittäin hyväkuntoinen. Kansissa hieman naarmuja. Sivut priimakunnossa, ei taitoksia tms. Kirjassa on kuitenkin omistuskirjoitus alkulehdellä "10-vuotiaalle Saaralle". Kirja on ollut koirakodissa.

Tekstejä kirjan takaa:

Huima linnaseikkailu 8-12 -vuotiaille!

Sisarukset Reetta, Liina ja Lauri tuupataan hoitoon Edit-tädin luokse, kun vanhemmat lähtevät häämatkalle Tallinnaan. Suomessa eläkepäiviään viettävä sirkusprinsessa Edit ei oikein lapsista perusta, ja hän ehdottaakin sisaruksille omatoimista tutustumisretkeä Turun linnaan. Lapset eivät tietenkään malta pysyä ihan luvallisilla reiteillä ja huomaavat, että linnassa kummittelee. Reetta eksyy Liinasta ja Laurista ja joutuu muurien uumenissa olevaan salaiseen käytävään. Edessä on seikkailu, johon sekaantuvat niin korvaton noita Valpuri Kyni kuin Kaarina Maununtytärkin!

Turkulaisen Kirsti Ellilän uusi lastenromaani yhdistelee vinkeästi nykyaikaa, historiaa ja fantasiaa. Samalla kun lukija seuraa herkeämättä sisarusten seikkailua, hän vaivihkaa tutustuu myös Turun linnan historiaan. Kirsti Ellilä on julkaissut useita kiitettyjä teoksia sekä lapsille että aikuisille. Kirjan upea, osin nelivärinen kuvitus on niin ikään turkulaisen Kirsi Haapamäen käsialaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 8 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 28 vrk 8 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.