Kuvaus

Myynnissä kirja S/s Bombata, kirjoittajana Reino Lehväslaiho. Painettu vuonna 2011, 2. painos, kovakantinen, WSOY, ISBN 978-951-0-38303-2. Sivuja 210 kpl.

Ok kunnossa oleva kirja, jonka sivuilla ei ole merkintöjä eikä sivuja ole taiteltu. Puutteet: viidellä sivulla tahroja. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Kirjallinen harvinaisuus vuodelta 1959!"

"Höyryalus S/s Bombata seilaa ns. pitkänlinjan reittiä, jonka kiintopisteinä ovat Teneriffa Kanariansaarilla sekä Rio ja Santos Brasiliassa. Eksoottiset satamat halpoine juomineen ja viettelevine naisineen kuurautuvat miesten mielestä samalla tavalla kuin ruosteläikät karstautuvat laivan kyljistä ja kannet hankautuvat vitivalkoisiksi, kun pesti taas kohta jatkuu."

"Ennen S/s Bombataa Reino Lehväslaiho, kolme sotaa kokenut mies, oli julkaissut vasta legendaarisen esikoisteoksensa Panssarisotaa 1941-1944. S/s Bombata on vannoutuneiden Lehväslaiho-lukijoiden kadonnut klassikko, joka muodostaa mielenkiintoisen kirjallisen poikkeuksen sotakamreerin muussa tuotannossa. Todellisuuspohjaisen väkevän merimiesromaanin kieli on edelleen iskevän pelkistettyä: se tuo esiin olennaisen, jäntevästi ja tehokkaasti - eikä eksyile turhiin maalailuihin."

"Raimo Lehväslaiho (s. 1922) taisteli talvi- ja jatkosodassa sekä Lapin sodassa ja haavoittui kolmasti. Hän sai ansioistaan 1. ja 2. luokan Vapaudenmitalit, 4. luokan Vapaudenristin sekä viisi Panssarientuhoojamerkkiä. Sotakamreerin arvonimi hänelle myönnettiin vuonna 1982 ja seuraavana vuonna sekä Puolustusvoimien sotilasansiomitali että Valtion taiteilijaeläke."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 2 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 84 vrk 2 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.