Kuvaus

Kirja kertoo hakaristi ajan Saksasta ja kirja on tarkoitettu etupäässä ilmailu kärpäsen pureman saaneille nuorille. Kirjan koko on 23x17cm ja paksuus 3cm, sivuja on vähän yli 200 kpl. Paino 606g Käytetty, kunto on keskiverron ja heikon puolivälistä, siksi myös halpa.

MIL13SP516 Kirja Luftwaffe ja kuvia on yös, Wasserkuppe Röhn ovat ne kuuluisat paikat yhä nykyään monelle ilmailu asioista kiinnostuneelle, ne sijaitsevat lähellä FULDA kaupunkia.

Yhä nykyään usein  Suomen lomamatkalaiset pysähtyvät autollaan siellä, he ajavat tien ylös huipulle saakka ja ihailevat laskuvarjo liitovarjo ja purjelentokoneita. Tämä on alan eräs Euroopan ilmailu mekka. Alpeilla on vastaavia paikkoja, mutta siellä ovat vaaralliset ilmavirtaukset ja kokenutkin lentäjä voi äkkiä olla jonkinlaisessa ilmavirtaus "suppilossa" josta on leikki kaukana.   Ilmavirtaus voi olla hyvin nopea juuri sola ja kanjoni alueilla, myös eräät vuoriston "Peak" alueet ovat äkkiä yli 200km/h olevia rajuja virtauksia. Moni liitovarjo ja vastaava harrastaja on kokenut Alppien vaaralliset ja fataaliset ilmavirtaukset.   Koska  Wasserkuppe Röhn ovat ympäristöltään turvallisen tasaista, tarjoaa se ideaali olosuhteet ilmailu kärpäsen pureman saaneille. 


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,98 €
Sulkeutuu 50 vrk 17 h 25 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,98 € Sulkeutuu 50 vrk 17 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.