Kuvaus

Myynnissä kirja Susinainen, kirjoittajana Pirkko Arstila. Painettu vuonna 2007, kovakantinen, Minerva / Gummerus, ISBN 978-952-492-038-4. Sivuja 362 kpl.

Hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole tahroja eikä sivujen kulmia ole taiteltu. Puutteet: kansipaperissa taittumaa yläreunoissa ja selkeä hintalapun jälki etukannessa, yhdellä sivulla käytön jälkeä reunassa, ensimmäisellä aukeamalla (kuvassa) vaalea tahra punaisen sivun oikeassa alakulmassa ja se on tullut kansipaperissa olleesta tahrasta. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä kirjan takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Kaunis ja itsenäinen mahtinainen Reeta hallitsee Maailmanreunaa. Hän pärjää raakojen miesten, maahisten, tunturipeikkojen ja samaanien maailmassa. Rakkauden nälkä ja lapsuudessa koettu väkivalta ajavat hänet koston ja vihan kierteeseen. Mitkään keinot eivät riitä, kun Reeta haluaa omakseen miehen, jota hän rakastaa ja himoitsee. Hän kutsuu velhot, sudet ja erämaan salaiset voimat avukseen. Mutta mies, tietäjä Akmeeli, on yhtä vahva kuin Reeta. Taistelu on vääjäämätön, ja se uhkaa koko Maailmanreunaa. Voittaako rakkaus vihan ja koston?"

"Pirkko Arstila kutsuu lukijan ihmismielen syövereihin, hyvän ja pahan ikuiseen mittelöön. Rehevä ja värikäs kieli tempaa muinaistarujen maailmaan. Karun luonnon kauneus vangitsee. Tarina Reetasta, ikinaisesta, koskettaa ja lumoaa."

"Suosta nousi vahva, myskinen tuoksu. Kostea ja huumaava. Sumu nousi kietoen hänet kääreeseensä. Hän ei nähnyt kättään pidemmälle. Vain tulen kynsien pieni ritinä vilkkui valkoisessa, kylmässä usvassa. Suonhaltijat alkoivat lepattaa ympärillä pitkin, vaalein harsoin. Savunväriset hiukset sekoittuivat usvaisiin vartaloihin. Reeta tunsi kylmän käden poskellaan ja sysäsi sen kauhistuneena pois. Hän tarttui puukkoonsa, ainoaan turvaansa. - Menkää pois! hän huusi. Sitten oli vain usvaa ja savuttava pieni tuli. Kaiken täytyi olla painajaista, mutta totta kuitenkin."

"Pirkko Arstila on tuttu tv-toimittaja, kolumnisti, kirjailija ja luennoitsija. Susinainen on hänen ensimmäinen romaaninsa. Aiemmin häneltä ovat keittokirjojen lisäksi ilmestyneet mm. kolumnikokoelmat Terveisin Pirkko (2002) sekä Rohkeaa elämää - aikuinen nainen (2004)."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 24 vrk 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.