Kuvaus

Kirjanen on oikeastaan pehmeäkantinen historia opas, matkaopas. Se auttaa lukijaa, joka liikkuu autolla Keski-Euroopassa ja käy katsomassa sota taistelu paikkoja. Koko on 21x13cm, sivuja 158 kpl. Paino 229g. Käytetty, valokuvia. karttoja. saksankielinen, käytetty.

VERDUN pikkukaupunki Ranskassa oli eräs "pääkallo " paikkakunta vuosina 1914-1918 kun Keski-Euroopassa riehui valloillaan viikatemies ja vei mennessään n. 20 miljoonaa ihmisuhria. Valtava määrä kuolemaa, surua. Molemmilla sodilla 1. Maailmansota ja 2. Maailmansota on monta isää....pahinmat sotakiihkoilijat olivat oikeastaan ihan jotain muita kieliä puhuvia , kuin saksaa puhuvia. Saksa ei vouhottanut sotaa, eikä sitä halunnut... me suomalaiset emme päättäneet mistään mitään, sillä olimme tiukka vasallikansa Tzaarin Venäjän sylikoira ja meitä ei sotimaan lähetetty, pärjäämme ilman suomalaisia, lienee ollut johdon ajatus....

MIL17OK310 Sota opas kirjanen Verdun paikkakunnalle. Euroopan Suurin Tragedia ja tuho . Kohde on Löbau, Saksa

Sotahistoriaa omasta päästäni:

Me suomalaiset emme oikeastaan moisesta tiedä paljon mitään, sillä olimme osa vanhaa Tzaari Venäjää ja kuninkaamme armosta saimme olla rauhassa omissa oloissamme, kuin Tzaarin paksun turkin taskussa.   Tzaari ja Venäjä toki tappeli omilla sotilaillaan (piti puhua venäjää) myös tässä sodassa vastaan Saksa. Venäjän Tzaarin hovissa oli yksi ihmeparantaja nimeltään Rasputin. Hän oli terävä älyinen kansanmies ja kehoitti monta kertaa Tzaaria lopettamaan sodan ja vetämään sotilaat pois rintamalta, Venäjän kansa ei kestä tätä tilannetta ! Rasputin (ehkä) osasi jopa ennustaa helmikuun vallankumouksen ??  ( Kuten tiedämme, oli HELMIKUUSSA Venäjän naisten tekemä vallankumous, joka epäonnistui , kun asiaa ei osattu hoitaa, naiset jättivät tyhjiön, jonka täyttivät nopeasti miehet.  

 Rasputin oli hauska velikulta ja sanotaan, että hän pelehti hovinaisten kanssa, mutta hän oli köyhistä olosuhteista kotoisin ja aisti kansan mielialan tarkasti. Häntä kiinnosti kovasti Tzaarin perheen nuoret tyttölapset, lasten äiti , eli tzaaritar oli myös hänen vallassa, hän hoiteli viriili miehenä suvereenisesti kaikki....

Joku tuntematon taho murhaa Rasputin, jotta Venäjä ei vetäytyisi pois sodasta  ja siten sodan lopettaminen  vahvistaisi Saksaa? Saksa saisi sotilaansa pois itärintamalta ja siirrettyä ne vastaan Britti ja Ranska länsirintamalle.... (epäillään salamurhaa ulkomaan rahoilla, ehkäpä Punta seteleitä?) 

Suomi huomasi Venäjällä riehuvan vallankumouksen ja sai lokakuussa  (  vasta Lokakuun vallankumous oli  Leninin aikaansaama  )  kommunisti   "isältä" Lenin luvan irrottautua Venäjästä ja perusti (muiden maiden kanssa) oman itsenäisen valtion. Loppu onkin jokaiselle tuttua .... Vallankumous Venäjällä alkoi jo helmikuussa, muuta vasta Saksassa neuvoja ja oppia saanut Lenin osasi kääntää vallankumouksen tosiasiaksi, hän sanoi heti: Menkää ja vallatkaa lehtitalot, lennättimet, posti ja radio, me annamme "uutiset "  jotka on meidän maun mukaan tehty....lehtitalot kirjoittavat aina omistajatahon etujen mukaisesti omaa puppua, me kirjoitamme nyt meidän "puppua ", josta ME HYÖDYMME.  Myös poliisilaitos ja armeijan johto ostetaan lännen antamilla rahoilla.... 

Kun kansa kuulee ja lukee Leninin "uutisia " se uskoo kirjoitettua sanaa, kansa oli  läpihölmöä !

Takaisin 1. Maailmansotaan: Sota sai alkunsa siitä, että suurvallat Ranska, Britannia, Venäjä ja Saksa pullistelivat kaikki ja olivat niin suurta ja vahvaa sekä täynnä omaa puhkua  ja itsevarmuutta ja ylpeyttä. Kaikki halusivat olla vielä suurempia ja vahvempia suurvaltoja.

 Monet historiankirjat selittävät sodan syttymisen syyksi erään isänmaallisen serbin tekemän attentaattimurhan, mutta se on vain jälleen syyn vierittämistä muiden pienten avuttomien niskoille, Balkanin syyksi.  Todelliset syylliset olivat KAIKKI Euroopan johtajat !!!

Isot valtiot ja niiden johtajat ovat syyllisiä, heidän ajama itsekäs ahne oman edun politiikka ja muiden mantereiden alistaminen Afrikka jne..merimahti Britannia otti ympäri maapalloa alusmaita kolonniamaista ja oli tehnyt sitä jo yli 200 vuoden ajan. Samaa teki Ranska. Loppurippeet, jotka eivät muita kiinnostaneet, sai Saksan Keisari, ja ne Saksa menetti 1. Maailmansodan rauhassa...kaikki !  Hyvä niin, alusmaat on ikävä alistamisen ja vieraan vasallikansan lypsämisen  muoto. Bitannia kruunu omisti vuonna 1914 noin neljänneksen ( 25%) kaikista asutuista paikoista, heillä oli myös INTIA jne...

Kirjanen kertoo:

Verdun alueella on valtavat hautausmaat, lähellä myös Maginot linja jne.. varaa aikaa.     Muita vastaavia 1. Maailmansota   "mestauspaikkoja" missä veri lensi korkealle olivat   Somme ja Ypern. Kauheita paikkoja ja ne kertovat enemmän kenraaleiden jääräpäisyydestä, kuin kunniakkaasta sankarikuolemasta.  Ei ollut rintamalla muita kuin vain hävijöitä-----ihmiskunnan ja sen  mahtimiesten epäonnistuneita diplomaatti ja neuvottelu tilanteita, joiden seurauksena sotilaiden piti kuolla.

Politiikon täytyy  ammatissaan olla diplomaattinen ja pitää neuvottelu koko ajan käynnissä. Hänen pitää kunnioittaa myös vastapuolen käsitystä asiasta. Mikäli politiikko epäonnistuu tehtävässään, hän ei osaa diplomatiaa, eikä ole hyvä omassa ammatissaan,  niin hänen virheen maksavat sotilaat hengellään !  Sääli, nykyaikana on siviileiden osana kuolla ja sotilaat säilyvät sodassa hengissä.

Kun valtion johtaja "myy itsensä Juudas rahoilla " ulkomaille, oli ulkomaalainen idästä tai lännestä , niin tulee uhriksi oma kansa. Patriotismi ja oma luja periaate ovat nykyaikana yhä hyveitä, joilla rakennetaan vahva yhtenäinen luja kansa ja sen sielu. Kun kansa on yhtenäinen ja seisoo maan johtajan takana yhtenä miehenä, ollaan ihanne tilanteessa. Valtiolla ei ole "ystävä tai partneri " valtioita, ei hyviä kavereita, luotettavia ase-puolutus liittolaisia jne...Valtiolla on vain etuja ja haittoja !!! Kaikki muu on typerää tunteilua ja usein oman isänmaan pettämistä. 

Oikea diplomaatti ja älykäs politiikko ei ikinä paljasta tulevaa "korttiaan", hän ei kerro, mitä tullaan tekemään, vaan saattaa todeta, että vastareaktio ei teitä miellytä.... mutta millainen se on, sitä ei tiedä.


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 2 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 95 vrk 2 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.