Kuvaus

Kirjanen on oikeastaan pehmeäkantinen historia opas, matkaopas. Se auttaa lukijaa, joka liikkuu autolla Keski-Euroopassa ja käy katsomassa sota taistelu paikkoja. Koko on 21x13cm, sivuja 158 kpl. Paino 229g. Käytetty, valokuvia. karttoja. saksankielinen, käytetty.

VERDUN pikkukaupunki Ranskassa oli eräs "pääkallo " paikkakunta vuosina 1914-1918 kun Keski-Euroopassa riehui valloillaan viikatemies ja vei mennessään n. 20 miljoonaa ihmisuhria. Valtava määrä kuolemaa, surua. 

MIL17OK310 Sota opas kirjanen Verdun paikkakunnalle. Euroopan Suurin Tragedia ja tuho . Kohde on Hampurissa, Saksa

Sotahistoriaa omasta päästäni:

Me suomalaiset emme oikeastaan moisesta tiedä paljon mitään, sillä olimme osa vanhaa Tzaari Venäjää ja kuninkaamme armosta saimme olla rauhassa omissa oloissamme. Tzaari ja Venäjä toki tappeli omilla sotilaillaan (piti puhua venäjää) myös tässä sodassa vastaan Saksa. Venäjän Tzaarin hovissa oli yksi ihmeparantaja nimeltään Rasputin. Hän oli terävä älyinen kansanmies ja kehoitti monta kertaa Tzaaria lopettamaan sodan ja vetämään sotilaat pois rintamalta, kansa ei kestä tätä tilannetta ! Rasputin (ehkä) osasi jopa ennustaa helmikuun vallankumouksen ?? Joku taho murhaa Rasputin, ettei Venäjä vaan vetäytyisi ja siten vahvistaisi Saksaa?

Suomi huomasi Venäjällä riehuvan vallankumouksen ja sai lokakuussa  ( Lokakuun vallankumous oli vasta Leninin )  kommunisti   "isältä" Lenin luvan irrottautua Venäjästä ja perusti (muiden maiden kanssa) oman itsenäisen valtion. Loppu onkin jokaiselle tuttua ....

Takaisin 1. Maailmansotaan: Sota sai alkunsa siitä, että suurvallat Ranska, Britannia, Venäjä ja Saksa pullistelivat kaikki ja olivat niin suurta ja vahvaa sekä täynnä omaa itsevarmuutta ja ylpeyttä. Kaikki halusivat olla vielä suurempia ja vahvempia suurvaltoja.

 Monet historiankirjat selittävät sodan syttymisen syyksi erään isänmaallisen serbin tekemän attentaattimurhan, mutta se on vain jälleen syyn vierittämistä muiden niskoille, Balkanin syyksi.  Todelliset syylliset olivat KAIKKI Euroopan johtajat !!!

Isot valtiot ja niiden johtajat ovat syyllisiä, heidän ajama itsekäs ahne politiikka ja muiden mantereiden alistaminen Afrikka jne..merimahti Britannia otti ympäri maapalloa alusmaita kolonniamaista ja oli tehnyt sitä jo yli 200 vuoden ajan. Samaa teki Ranska. Loppurippeet, jotka eivät muita kiinnostaneet, sai Saksan Keisari, ja ne Saksa menetti 1. Maailmansodan rauhassa...kaikki !  Hyvä niin, alusmaat on ikävä alistamisen ja lypsämisen  muoto.

Kirjanen kertoo:

Verdun alueella on valtavat hautausmaat, lähellä myös Maginot linja jne.. varaa aikaa.     Muita vastaavia 1. Maailmansota   "mestauspaikkoja" missä veri lensi korkealle oli Somme ja Ypern. Kauheita paikkoja ja ne kertovat enemmän kenraaleiden jääräpäisyydestä, kuin kunniakkaasta sankarikuolemasta.  Ei ollut rintamalla muita kuin vain hävijöitä-----ihmiskunnan ja sen  mahtimiesten epäonnistuneita diplomaatti ja neuvottelu tilanteita, joiden seurauksena sotilaiden piti kuolla.

Politiikon täytyy  ammatissaan olla diplomaattinen ja pitää neuvottelu koko ajan käynnissä. Hänen pitää kunnioittaa myös vastapuolen käsitystä asiasta. Mikäli politiikko epäonnistuu tehtävässään, hän ei osaa diplomatiaa, niin hänen virheen maksavat sotilaat hengellään !  Sääli, nykyaikana on siviileiden osana kuolla ja sotilaat säilyvät sodassa hengissä.


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,98 €
Sulkeutuu 61 vrk 16 h 48 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,98 € Sulkeutuu 61 vrk 16 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.