Kuvaus

Ostin aikoinaan USA:sta Viet-Nam sotaa käsitteleviä kirjoja, jotka olivat parempia kuvien kannalta ja texti ei ollut niin hunajalta tihkuvaa omakehua täynnä, kuin mitä oli samaan aikaan Time-Life kirjat. Yäk !

Kirjan koko on 29x24cm ja sivuja  noin 200 kpl  , hyvin runsas kuvitus, texti on englantia ja sota militääri sanastoa. mm. kun tarvitiin liekinheitintä ajamaan vihollinen ulos maakuopasta, huudettiin : " Tuokaa Zippo paikalle "

Helikopterin miehistö puhuu nopeasti Lima-Zulu numeroita: Se tarkoittaa : LZ  eli Landing Zone = lasketumiskoordinaatit

USA on varmasti nykyajan sotaisin maa, heidän omien laskelmien mukaan on maa ollut sotimassa vuoden 1945 jälkeen 80 kertaa, joista on tullut hyvin usein myös naama verille ja kirvelevää tappiota, niin kävi myös Viet-Nam tapauksessa, USA hävisi.

BUC21JN605 Kirja sotakirja USA ARMY taistelee Aasiassa. Kirjasarjaa on 4 kpl. Ne voi ostaa erillisinä tai yhdessä. Paino  1kg kpl  Käytetty, painovuosi on 1980-1981. Texti on englantia !

Nykaikana puhutaan vain "Operaation tehtävä täytetty " , mutta se on sitä potaska propagandaa, usein homma jää kesken ja siviilien tappamiset kasvattavat vain uusia terroristeja lisää. Nykaikaisessa sodassa ovat uhrit 80% siviilejä, sotilaat istuvat bunkkereissa kaukana rintaman takana ja lentävät droonit ampuvat ohjuksia. Voidaan sanoa, että tappamalla siviilejä, varmistetaan, että myös huomenna meillä on terroristeja. 

USA lähti aikoinaan ilman YK:n lupaa Irak sotaan ja "todisteet" joita he esittelivät YK.ssa todisteena massatuhoaseista Irak maassa, olivat CIA:n väärentämiä valokuvia. Koko sota oli juridisesti täysin laiton ja monet päättäjistä kuuluisivat monen mielestä eräänlaisen oikeuden eteen. YK kieltää hyökkäämästä vaaleilla valittuun demokraattiseen valtioon aseilla ja sotilailla, sehän on selvä se. 

Herättää ihmetystä, miksi 1970 luvulla oli miljoonat nuoret vastaan sotaa ja keltaisten ja mustien ihmisten kuolemista (sodissa) ja nykyaikana ne taas kuitataan pienellä klikkauksella kännykässä ja todetaan lakonisesti: Juu, saa niitä kuollakin. Nykyaika on julma sukupolvi?

Jotain on mennyt kyllä kasvatuksessa pieleen. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 93 vrk 4 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 93 vrk 4 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.