Kuvaus

Kirja kuuluu eräisiin parhaimpiin tutkimuksiin 2. Maailmansota tapahtumiin ja kertoo koruttomasti, miksi ja kuka oikein soti ja mitävarten....kuka  on syyllinen? Kuka ihan oikeasti halusi sotaa ? 

Jos joku puhuu sodasta ja aloittaa sen vuodesta 1939 on hän jo sivuraiteilla heti alusta lähtien, koko tapahtumaa pitää tarkkailla alkaen vuodesta 1919 .... on katsottava asiaa sen perusteella, miksi joku hyökkää, sillä sitä ennen on vuosien tai vuosikymmenien työtä propagandaa, sota  valmisteluja tehty, kansaa on harhautettu massamedian avulla jne... Saksaa on helppo syyttää, mutta kun tuntee tosiasiat ja niiden taustat, voi sormi osoittaa aivan muualle...myyräntyötä tehdään monessa valtiossa ja jopa valtioiden johtajat valehtelevat omalle kansalleen...  

Kirjoittaja on pätevä Mr. Walter Post , hän käy myös läpi monia taisteluita ja hyökkäyksiä , joukkojen siirtoja ja niiden syitä.... koko sota näyttää  aivan erilaiselta .... myös Suomi on mukana. 

Hän kertoo mm. kuinka USA:n presidentti pääsi valtaan juuri lupaamalla, ettemme halua poikiamme sotaan... vain JOS meidän kimppuun hyökätään, avaamme tulen !  (aloitamme sodan, jos meidän kimppuun hyökätään) 

Mutta Atlantilla oli "puolueeton " USA sotalaiva hyvin usein Britti kauppalaivojen vierellä.  Oli vain ajan kysymys, koska joku inhimillinen virhe tapahtuu ja USA saa syyn avata tulen ja sodan syttymisestä saa syyttää Saksaa ... lähellä  tilanne oli mm. v. 1941 , 4. syyskuuta kun USA Hävittäjä laiva " Greer "  saa viestin Britti ambifio/lentokoneesta,  että 10 merimailin päässä  on saksalainen U-vene... Greer ottaa kurssin kohti saksalaista sukellusvenettä,  USA aloittaa siis jahdin,  vaikka he eivät olleet sodassa..   Sonar kojeet päälle.. Britti ambifio-lentokone laskeutuu mereen ja heittää  oletetun sukellusveneen kohdalle syvyyspommeja , lentokone nousee heti taas taivaalle.  Sukellusveneen  U- 652 kippari näkee vain Greer hävittäjän ja olettaa , että he koittavat tappaa heidät, että syvyyspommit tulivat jenkki hävittäjä laivasta.... HUOM!   Saksa oli sodassa Britanniaa vastaan, mutta vihollisen lentokone oli poistunut paikalta.   Jenkkien hävittäjä alusta kohti   U 652  sukellusvene ampuu hädissään torpeedon, se menee ohi, koska kohde väistää, ampuu toisenkin torpeedon, sekin menee ohi.. mutta joutuu nyt syvyyspommien rummutukseen, mutta osaa  paeta ja myos Greer alus poistuu paikalta... 

Syyskuun 11 pvä  alkaa  USA tiedoitus tapahtumasta, jossa sanotaan, etta iso  USA-valtion lippu oli näkyvissä , mutta niin vaan saksalainen sukellusvene hyökkäsi päälle... Saksa myöntää  jopa, heidän vene oli paikalla ...President Roosevelt käytti välikohtausta propaganda tarkoituksiinsa... hän puhuu mm. " Me emme halua sotia, me puolustauduimme vain....me emme hyökkää....Presidentti valehteli kansalleen, hän vaikeni täysin siitä , että USA Hävittäjä Greer tuli U-veneen luokse ja sillä oli pahat mielessä.. tämä oli länsivaltojen tyypillinen "feikki uutinen, puolivalheellinen ja propagandallinen "  , se oli jo silloin aivan normaalia. (normaalia sota ajan propaganda valetta, jokainen valtio sylki ulos valetta ja propagandaa ) 

Hitler oli myös antanut määräyksen, ettei saa provosoida USA aluksia, sillä oli jo ihan tarpeeksi, että he ovat sodassa vastaan yhtä  suurmahtia,  Neuvostoliittoa vastaan ...... 17 lokakuuta jatkuu selkkaukset, nyt saa USA sotalaiva " Kearny"  sakutorpeedon osuman, se oli seurausta sekaannuksesta  muiden alusten kanssa... mutta  jenkki-alus oli heittänyt syvyyspommeja, joten ihan viaton uhri se ei mitenkään ollut... "Kearny" onnistuu nilkuttaa ontuen satamaan....

Roosevelt käytti jälleen tätä tapausta osoittamaan, että USA:n olisi ehdottomasti  sodittava vastaan Saksa... ja koska tämäkään tapaus ei ihan vakuuttanut USA-kansaa, annettiin pientä lisäpotkua... Roosevelt puhuu radiossa kansalleen näin :" Haltuuni on joutunut Saksan valtion salainen kartta, jota selviää, että Hitler suunnitelma on valloittaa koko Etelä-Amerikka.... vielä kaiken kukkuraksi on Hakaristi Saksan julma suunnitelma sellainen, että Hitler haluaa nyhtää pois  kaikki uskonnot..." Kumma kartta kun jopa uskonnoista kirjoitetaan.

Tämä Valtamerien kalkkarokäärme on nitistettävä....huusi Roosevelt lopuksi...( kirjan sivu 226) HUOM! Saksan koko laivasto oli aivan mitätön, verattuna USA:n laivastoon, määrässä, tulivoimassa ja heillä ei ollut edes  tankkiasemia laivoille-

Tietenkin tiesi Roosevelt, että valloittaa Etelä-Amerikka ja poistaa uskonnot ja polttaa kirkot yms, oli puhdasta emävaletta ja sen presidentti hyvin tiesi... mutta USA:n talouselämälle olisi juuri sota valtava positiivinen talousruiske, pörssit ja upporikkaat USA:n  omat oligarhet saisivat paljon lisää rahaa..Presidentti aivan harkitusti tähtää sotaan kohti Saksaa, mikäli Saksan tehokas, laadukas teollisuus olisi pois maailmanmarkkinoilta, olisi se valtava lisäpotku kaikille USA:n tehtaille, koko heidän valtion talouselämälle..vientikauppa kukoistaisi.... Koska presidenti oli päässyt presidentiksi juuri upporikkaiden raha lahjoitusten avulla, oli hänen osoitettava vastavuoroisesti kiitollisuutta ja kuunneltava mitä "iso raha "  hänen selän takana toivoo, puhuu ja haluaa hänen tekevän.

Mr. Walter Post kirjoittaa: 

Sama presidentti oli jo vuoden 1939 syyskuussa taktikoinut, että kaikki paikat, mistä Japani ostaa öljyä, olisi saatava USA:n Britannian tai Hollannin haltuun... Tehdään Japanin kansan elämä hyvin ikäväksi, myös heidän käyttämä salasanoma kieli osattiin avata ja koko ajan tiedettiin, mistä pitää peukaloruuvia lisää kiristää.... jos Japani hyökkää USA:n kimppuun, ovat myös Japanin liittolaiset mm. Saksa meidän vihollisia....mitään ei jätetä suunnitelman ulkopuolelle....syy kaikesta pahasta kaadetaan ja kipataan Japanin päälle ;)  kirja kertoo sanasta sanaan kirjeenvaihdon (salasanomat) diplomaattien ja edustajien puheet jne...

Vaaditaan Japanille vientikieltoa, liki kaikki on kiellettyä, Japani ei voinut valmistaa edes rannekelloa ilman tuontia, sillä Japanin saarilla ei ollut muuta kuin riisiä ja kalaa.... ei metalleja, ei puuta, ei kemikaaleja, ei öljyä tai kaasua ....maa on täysin riippuvainen ulkomaisesta tuonnista ja sen laivareitin vääntää USA kiinni....katsotaan pitkällekö Japanin laivat kulkee ilman polttoainetta ;) 

Japani suorastaan pakotettiin sotimaan, oli heillä siihen haluja tai ei, pieni saarivaltio vastaan USA.

Kirja kertoo mitä tekee Neuvostoliitto ja heidän poliittisesti älykäs johtaja Mr. Stalin, jolla on kyky nähdä kaikesta läpi , mitkä motiivit ovat takana....hän oli murhauttanut juuri ne omat militääri johtajat, jotka osaisivat nyt taktikoida sodankäynnin  voittoon...Neuvostoliiton Puna-armeija on 7 kertaa suurempi, kuin Saksan koko armeija, heidän teollisuus tuotanto pannaan pyörimään vuodesta 1941 lähtien ja koko ajan  sotamateriaalia valmistuu Siperian perukoilla, koko sodan käännekohta on kuitenkin kaupunki nimeltään Stalingrad, siellä sotii Saksan sotilaat ja myös Romanian ja  Italian  sotilaat , Saksa antautuu Stalingrad kaupungissa 2.2.1943 ja sotavankeuteen marssii 107,000 , heistä palaa kotimaahan takaisin vain 6000.... tappio luvut ovat uskomattomia ! 

Kannattaa muistaa, että Stalingrad taistelussa kaatuu sotilaita enemmän, kuin mitä menettää USA ja Britannia yhteensä koko 2. Maailmansodassa !  Mikä valtio oli sotilaallisesti vahvin?  Saksa sanoo: Jokaisesta  meidän viidestä kaatuneesta Wehrmacht sotilaasta kaatui neljä vastaan Neuvostoliitto ja sen puna-armeija. Neuvostoliitto on aivan ylivoimainen vihollinen. 

MIL27JA103 Kirja on käytetty ja toimii käsikirjana, aina  vaan uudestaan joutuu lukemaan tapahtumien taustoja. Neuvostoliitto oli vuosina 1940-1945 avannut öljylähteitään vain KAUKASUS vuorille ja se veti Saksaa juuri sinnepäin.... jo silloin oli öljylähde se vieraan valtion hunajapesä, joka todella kiinnosti. Nykymaailmassa eivät asiat ole toisin, meille sanotaan ihmisoikeudet ja "paha setä " , mutta raaputa vähän pintaa syvenmälle ja sieltähän se bisnis tulee esiin, öljylähde, kaivokset tai saattaa koko maa asiakkaaksi sota-tavaran ostoon.  Kaverista , partnerista pitää jotenkin itse hyötyä. Jokainen sopimus, jossa toinen osapuoli on iso suurvalta, on pienenmälle osapuolelle iso riski, oikea vapaus ei vaadi sopimuksia. 

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 19 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

26,90 € Sulkeutuu 38 vrk 19 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.