Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kirjain kirjaimelta - Uutta suomalaista kalligrafiaa * MOREENI 2012 kalligrafia

" Kalligrafia eli korutekstaus on käsin kirjoittamisen taidetta. Se perustuu vanhoihin menetelmiin ja niiden tuntemiseen, mutta se myös kehittyy jatkuvasti. Vaikka kalligrafiaperinteen tunteminen on tärkeää, kaikkein eniten kalligrafi tarvitsee työssään näkemystä ja mielikuvitusta.

Kirjain kirjaimelta -kirja esittelee uutta suomalaista kalligrafiaa, jota luonnehtivat innovatiivisuus, kekseliäisyys ja luovuus. Kirja opastaa kalligrafiaharrastuksen perusteisiin, mutta ennen kaikkea siinä keskitytään erilaisten projektien kautta nykyaikaisiin ja vaihteleviin kalligrafian materiaaleihin, tekniikoihin ja merkistöihin. Kirjan ohjeet ja havainnolliset valokuvat johdattelevat lukijan vaihe vaiheelta esimerkiksi kirjoittamaan juomatölkistä valmistetulla kynällä, värjäämään paperia teellä, tekstaamaan pöytälevylle tai kirjomaan kirjainhatun. Galleriaosassa esitellään inspiraation lähteeksi suomalaisten tekijöiden kalligrafiatöitä.

Kirjan tekijöitä ovat Suomen Kalligrafiayhdistyksen jäsenet. Yhdistys edistää, kehittää ja ylläpitää kalligrafian harrastusta ja tasoa maassamme. Nyt ilmestyvä projektikirja on ensimmäinen laatuaan Suomessa."
 


kuvan kirja  * Huom! KOLMEN KIRJAKOHTEEN OSTAJALLE ILMAINEN POSTITUS!

SUOMEN KALLIGRAFIAYHDISTYS / MOREENI 2012, NID, 1.p., 160s., kansikuva

KUNTO:  HYVÄ K3+ *

Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (6,00 EURO  - Huom! KOLMEN KIRJAKOHTEEN OSTAJALLE ILMAINEN POSTITUS). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME! III IV VI * KOLMAS NELJÄS KUUDES
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.5.2024 21:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.