Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kirjanen jossa on mm. Peruselementit kansallis-sosialistiselle valtiolle ja mitä edellytyksiä se ympäristöltä ja yhteiskunnalta vaatii jne.. Kirjanen on kooltaan 21x15cm ja sisällä on todella kovaa textiä, saksaksi. Kannattaa muistaa, että puolue oli valmis murhaamaan kaikkia poliittisia vastustajiaan ja myös käytännössä näin teki. Alkuvuosina joitakin kommunisteja jne.. vangittiin ja lähetettiin keskitysleirille töitä tekemään--- nämä kesktitsysleirit eivät olleet mitään murhaamispaikkoja, vaan hän vapautui n. 6-10kk kuluttua ja oli kuin "toinen ihminen". Kun aikaa kului, tuli puolueen johto, joka koostui täysin siviileistä, kärsimättömäksi, koska tavoitteet yhteiskunnan parantamiseksi ei tapahtunutkaan parissa  vuodessa ja  Nazi puolueen johto alkoi vaatia radikaaleja muutoksia....mm. vankeustuomiot vastustajille ja muistamme München kaupungin surullisen yliopistomurhat, siinä aktiiviset Scholl sisarrukset vaativat lentolehtisten kanssa mm näin: Ei joku ulkopuolinen hallitus tai instanssi voi päättää, että toinen ihminen on ihonvärinsä tai sukupuolensa takia huonommassa asemassa kuin muut.....ja tästä suivaantui Nazi puolueen edustajat ja ilman oikeudenkäyntiä pistivät nuoret opiskelijat (mies ja nainen) giljotiiniin ja teloittivat "Valkoinen Ruusu" jäseniä. Natsit olivat äärinmäisyys tiukkapipoja ja eivät sietäneet vastapropagandaa tai kritiikkiä. Mielipiteen vapaus kirjoittaa ja julkaista hallituksen ja maan eliitin vastaisia asioita oli käytännössä siis itsemurha.

 Mielipiteen vapautta yritetään  (jälleen) meidän puolue ja raha eliitti EU-Brysselistä käsin rajoittaa....puhutaan, ettei saa julkaista " Fake News"  jne... ja kuka päättää asian? Aivan kuin oli aikoinaan Hitler touhussa, niin nytkin pieni eliitti klikki päättää, mitä sopii kirjoittaa ja julkaista. 

MIL14AP514 Kirjanen NSKK ja harvinainen ! Kohde on Hampurissa, Saksa ja yhdistelen kernaasti huutoja. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. j

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

44,98 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.12.2017 9:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.