Kuvaus

VUOSI 1989 Marraskuu:

Useinmat ovat lukeneet, mitä tapahtui Berliinissä, kun Berliinin muuri kaatui. Kaupungista loppui alkoholi ja joukko DDR-Saksa  humalaisia äkkäsi yön pimeydessä, että tuossa seisoo Neuvostoliiton Lähetystön rakennus ja se on aivan pimeenä. Mennään sinne, siellä on  kaapeissa vodkaa ja paljon. He pääsivät alakertaan sisään ja jopa löysivät kaapeista alkoholia, kun pullot oli jo heidän käsissä, niin äkkiä isoon juhlavaan portaikkoon syttyi valo.  Tämä saksalaisten sisääntunkeutujien joukko  (kaikki humalassa) vaelsi leveän punaisella matolla päällystetyn portaikon alapäähän ja alkoi huutaa solvauksia. Silloin he näkivät, että yläkertaan tuli noin 20 miestä ja naista. Joukosta erkani yksi mies ja hän käveli portaikkoa alaspäin puhuen saksaa . Mies sanoi kovalla äänellä: " Hyvää iltaa ! Te olette nyt tunkeutuneet luvatta Neuvostoliiton maaperälle, meidän diplomaatti lähetystöön. Minun nimeni on Vladimir Putin ja minä vastaan tämän paikan turvallisuudesta. Te voitte olla alakerrassa ja ottaa alkoholia, mutta näitä portaita ylöspäin ette saa tulla.  Joka yrittää nousta näitä portaita ylöspäin, niin minä ammun ensinmäiset kahdeksan henkilöä heti ja samalla hän veti  selästään esille pistoolin....sen kaikki näkivät. Pistoolin lippaassa on 9 patruunaa ja viimeinen on minua itseäni varten."

Kaikki kuuntelivat hiljaa ja Putin seisoi nyt portaiden puolivälissä. Mumisten alkoi porukka poistua rakennuksesta ja tapahtuma episodin  kirjoittaja kertoo, että kun Putin kääntyi noustaakseen portaita ylöspäin, hän näki, että miehen selkä oli hiestä aivan märkä. Mies oli tarkoittanut aivan tarkalleen sitä, mitä hän sanoi. Hän oli todellinen vanhan ajan  isänmaan patriootti oman henkensä uhalla. Rohkea ja valmis kuolemaan oman isänmaansa ja periaatteen vuoksi, häntä ei osteta rahalla !

Mr. Putin oli KGB turvallisuusmies, mutta ei suinkaan korkeinmassa asemassa Berliinissä ollessaan. Mutta korkein KGB ( Sisäinen Turvallisuuspoliisi ) mies oli juuri lomalla, jolloin hän tuurasi ja oli sillähetkellä korkein KGB mies. 

Paljon paljon myöhemmin, kun Putin  seurasi sivusta Venäjän, ( ei Neuvostoliiton) johtajien toimintaa, mm kun  juoppo-lalli Jeltzin myi Venäjän valtion omaisuutta oligarheille pilkkahintaan ja hänellä ei ollut edes oikeutta myydä....ei hän omistanut niitä valtion tehtaita, kaivoksia, öljykenttiä !   Moni myynti olisi vaatinut demokraattisen parlamentin päätöksiä jne... ja avointa huutokauppaa. Kun eräs rahanahne oligarhi alkoi jo myydä öljykenttiä ulkolaisille yrityksille ......oli aika huutaa "peli poikki".  Tästä juontaa moni lännen närä, he saivat nenäänsä herneen, koska Putin tuli paikalle ja pilasi heidän hyvät miljoonakaupat. Sellainen henkilö ei ole kiva. Siitä alkoi lännen lehdistössä jatkuva nälviminen, oikea ilonpilaaja Putin. 

Kirjanen on 21x15cm ja 120 sivua saksankielellä Putin puheita Saksan kansalle, aito käännös ja kertoo kiistatta, kuinka ja miten asiat ihan oikeasti nähdään. (Tai hänen kanta niihin on)  Paino 235g. Käytetty

BC18JN713 Kirjanen Putin puheita saksankielellä , mitä ihan  oikeasti puhuttiin . Putin mm. toivoo, että Ukraina menisi mahdollisimman pian EU jäseneksi ja sen 45 miljoonaa köyhää kansalaista  saisivat  paljon rahaa EU Brysseliltä.  Jos EU maksaa ja antaa paljon tukea Venäjän kansan "sisarkansalle "  Ukrainalle, ei Venäjällä ole mitään sitä vastaan.   Pian puhutaan EU parlamentissä paljon venäjän kieltä.   Liki venäjän kielen lähiserkkuja ovat Tzekki ja puolankieli jne.. Jos Gruusia eli Georgia tulee mukaan....koko ajan juuri venäjänkelisyys kasvaa EU:n sisällä.    EU on keskusjohtoinen Bryssel ja muistuttaa monessa asiassa juuri vanhaa kommunisti Neuvostoliittoa.   Iso byrokratia ja kansan ääni kuuluu heikkona taustalla. 

Venäjä itse rakentaa Euroopan pisintä siltaa Krim niemelle, 90km pitkä.

Nyky Venäjän valtion tuloista vain 20% tulee öljy ja kaasu myynnistä, kauppa lisäntyy koko ajan EU:n ulkopuolelle jne.. ja maassa on hyvä työllisyys, koska valuutan ulkoinen arvo on matalalla, kannattaa moni esine valmistaa ennenmin Venäjällä, kuin tilata sen Kiinasta, maan oma sisäinen talouselämä pyörii ja kehittyy huimaa vauhtia, osittain boikottien takia. 

Tämä ei ole sotakirja, mutta monta kuvaa ja kirjoitusta sivuaa 2.Maailmansotaa ja mm. Irak ja Syyria sota on esillä. Nykään on Venäjä kapitalistinen demokraattinen valtio ja maan kansalaiset matkustavat ympäri maapalloa.     Älä vaan ole joku " vanha sarvikuono " ja pidä nykyajan Venäjää jonain Stalin kommunismi maana, tai ajattele nyky-Saksasta , että Hitler henki siellä elää ja ne haluaa valloittaa koko EU:n.  Tai luuletko, että valkonaamat ottavat intiaanien päänahkoja USA:ssa ja murhaavat yhä tuhatmäärin heidän vauvojaan ?    Silloin olet täysin aivopesty ja et elä nykyajassa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,70 €
Sulkeutuu 101 vrk 13 h 19 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,70 € Sulkeutuu 101 vrk 13 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.