Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuusi kappaletta kovakantisia kirjoja jotka kuvailen ensimmäisen kuvaotoksen mukaan ja kuvailen ne ylärivistä alkaen edeten alaosaa kohden , ostajalle postikulut.

1. Reijo Mäki Vares: Huhtikuun tytöt. Siistit lukusivut ja kansi. Kansipaperissa reunoissa hieman kulumaa. Otava 2004. Suuri Suomalainen Kirjakerho.

2. Reijo Mäki Vares: Nuoruustango. Lukusivut ja kansi siistit , pieni kolhuosuma etu ja takakannen mustan kangaskannen yläosan yläreunassa , sammallapuolen reunaa. Kansipaperin yläosassa repeämä ja kulumaviiva ja alaosassa kansipaperissa pieni 1cm  repeymä ja hieman on kulumaa reunoissa.  Kolmas painos. Painopaikka : Otava 2005.

3. Neil Gross : Välimies Like kirja tällä sivulla on leima jossa lukee: Hyvä Like-kirja arvosteltavaksi. Ehyet lukusivut ja päälykansi. Hieman kulumaa  nurkka ja alapäädyssä kansipaperissa ja aivan pieni 0,5cm viivarepeymä takana yläosan ulkonurkassa. Gummerus Kirjapaino Oy 1999 ja on käsittääkseni 1. painos.

4. Rejo Mäki: Tatuoitu taivas. Siistit lukusivut ja kansi.  Tekstittömän aloitussivusta on yläosasta yliviivauskynällä peitetty mahdollisesti nimitiedot ? ja näkyy toisella puolen myös tummentumana ei ole lukusivu. Kansipaperin takaosan keskiosan yläreunasta on teipattu pieni viivamainen repeymä muuten siisti kirja. Kolmas painos. Otava 2006.

5. Peter Wright : Spycatcher Vakoojasieppari. Paul Greengrass.  Engalantilainen alkuteos 1987. Wsoy 1987 ja on käsittääkseni 1. painos. Paksuhko kirja siisti kansi ja sisäsivut . Takakantta on yläosan reunasta vähän teipattu.

6. Olaf Svedelid : Nimeni on Eduard Braun Hitler. Siisti tahraton kovakantinen,  kansipaperitkin siisti. Copyright Olaf Swedelid 2000. Book studio Helsinki  . Gummerus 2001

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 2:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.