Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuusi kirjaa,  kaikki kirjat on kovakantisia , ostajalle postikulut.

Luettelen kirjat ensimmäisen kuvan järjestyksessä aloittaen yläriviltä.

1.) Eeva Joenpelto : Kipinöivät vuodet. Kovakantinen siisti,  takakannenalaosassa pieni pintakuluma. Kirjan kansipaperi on teipattu sisäkansiin kiinni erittäin siististi etu ja takaosan kansiin, ei ole kirjastonpoisto kirja.  6 painos . Wsoy 1985.

2.) Sara Gordel:  Varoelämää. Kovakantinen sisäsivut ja kansi siisti. Kansipaperi on ehyt ja kohtuukuntoinen . Karisto Oy:n kirjapainossa 2000.

3.) Märta Tikkanen:  Sisäkansi ja sivut hyvät. Kansipaperin takaosan ylälaidassa 3cm viivamainen repeymä ja samassa yläosassa 1cm levyinen kansipaperin ylälaidassa vasemmassa reunassa kannen ollessa näkyvillä . Katso kakkoskuvaa ,  saman kirjan kansipaperi. Toinen painos Esoy 1996.

4) Karin Struck : Hehku ja tuhka. Siistikuntoinen kovakantinen . Toinen painos. Saksalainen alkuteos Glud und Asphe. Painatus ja sidonta : Helsinki 1986, Painokaari Oy.

5. Tuula - Liina Varis : Peili ja ikkuna. Wsoy 1996. Siisti kovakantinen ja siisti kansipaperi. Kannen takaosan sisäosan alaosassa on  viivakooditarra uudenveroinen.

6. Marjatta Kilpi: Yksityiset unet. Kovakantinen kirja, sisäkansi ja lukusivut siistit. Kansipaperi siisti, mutta on vasemmanpuolen ylälaidan reunasta on teipattu 1,5cm ylhäältä alaspäin viivamainen pieni repeämä. Painettu DDR:ssä, 1987. Kustantaja :   Koko Kansan Kirjakerho Oy.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 14:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.