Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kirjoittamalla kerrotut - Kansatieteelliset kyselyt tiedon lähteinä PIRJO KORKIAKANGAS, PIA OLSSON, HELENA RUOTSALA & ANNA-MARIA ÅSTRÖM Toim.-Red. * Ethnos 2016

 

" Kansatieteelliset aineistot avaavat arjen kokemuksia ihmisten itsensä kertomina. Samalla, kun tietotekniikka ja sosiaalisen median tarjoamat uudet mahdollisuudet ovat muuttaneet kyselytoimintaa, myös muut aineistojen muodostumiseen vaikuttavat tekijät ovat nousseet niitä hyödyntävien tutkijoiden kiinnostuksen kohteiksi. Kirjoittamalla kerrotut -artikkelikokoelmassa tutkijat tarkastelevat aineistojen nykymerkitystä ja avaavat niiden muodostumiseen, analyysiin ja tulkintaan liittyviä kysymyksiä. Artikkeleissa pohditaan kyselyin muodostetun tiedon luonnetta ja kyselytoimintaa metodina. Konkreettisten esimerkkien avulla avataan myös kyselyaineistojen tulkinnallisia mahdollisuuksia."


kuvan kirja  *

ETHNOS ry 2016, NID, 1.p., 454s.,  kansikuva

KUNTO:  HYVÄ K3+ *

Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (6,00 EURO - Huom! KOLMEN KIRJAKOHTEEN OSTAJALLE ILMAINEN POSTITUS). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME! Ethnos ry --- Etnologinen tulkinta ja analyysi --- Moniulotteinen etnografia ---Kirjoittamalla kerrotut --- Vaeltavat metodit --- Diskurssianalyysi --- Laadullinen tutkimus 2.0 (2011/2019)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 22:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.