Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kirkko muutosten keskellä - Suomen evankelis-luterilainen kirkko vuosina 2000-2003 (2004), Kirkon tutkimuskeskus


Historiallinen katsaus evankelis-luterilaisen kirkon toimintaan vuosien 2000-2003 välisenä aikana. Yksityiskohtainen kuvaus alla:

"Kirkon nelivuotiskertomus kuvaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kehitystä vuosina 2000-2003. Kirkon toimintaympäristössä ja kirkossa tapahtui lukuisia muutoksia. Muuttoliike oli vilkkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi uskonnonvapauslaki tuli voimaan. Kirkossa tehtiin lukuisia uudistuksia, kuten jumalanpalvelusuudistus ja kirkollisten toimitusten kirjojen uudistaminen.
Kirkon nelivuotiskertomuksen tarkoituksena on tarjota kirkon tilanteen ja kehityssuuntien kuvaus ja analyysi, jonka pohjalta on mahdollista tehdä päätöksiä kirkon tulevaisuudensuunnitelmiksi. Tämän lisäksi kertomus palvelee käsikirjana seurakuntia, kirkon työntekijöitä ja tiedotusvälineitä. Sitä käytetään myös oppi- ja tenttikirjana sekä tutkimusten lähde- ja vertailuaineistona.
Nelivuotiskertomuksen ovat kirjoittaneet Kirkon tutkimuskeskuksen johtaja Kimmo Kääriäinen sekä tutkijat Maarit Hytönen, Kati Niemelä ja Kari Salonen."

Kirja on ollut säilytettynä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, joissa ei ole eläimiä tai tupakoitsijoita.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 6,50 € (huutopaketti + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita). Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 21:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.