Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi siinä mielessä, että täsmälleen samanlainen ja samassa kunnossa kuin oli kirjakaupan hyllyllä. Eli siis uusi.
(-Täysin virheetönhän ei ole kirja nykyään enää kaupassakaan, mutta tämä vähintäinkin samanlainen kuin keskiverto kirja myymälässä!)
-Kumilanka on varsin löysähkö. siis tuo ylimääräinen juttu kannen päällä, tarkoitusta en tiedä, kirjan kiinni pitäminen??


Kirjasta Lisätietoa tuolta:
http://www.wildway.fi/kauppa/product_details.php?p=1287

Kuvaus kirjan takakannesta:
'Tämä kirja on täydellinen kumppani sinulle, joka rakastat kirpputorien koluamista, vanhoja tavaroita ja vintagetyyliä. Kirjan alkuun on koottu kullanarvoisia vinkkejä kirpputoreilla kiertelyyn: mitä kannattaa etsiä ja mistä, milloin mennä, miten varustautua ja miten löytää helmet roinan joukosta. Himotuista kirppisaarteista paneudutaan pintaa syvemmälle posliiniin ja lasiin, puutarhatavaroihin, huonekaluihin, kankaisiin ja nappeihin, kirjoihin ja kehyksiin sekä keittiötarvikkeisiin. Jokaisessa osassa on innostavia tuunausideoita ohjeineen. Muistiinpanosivuille voi laatia toivelistoja etsimistään esineistä ja kirjata ylös tietoja tehdyistä löydöistä. Tukeviin pahvitaskuihin mahtuu tilkkuja, värimalleja, lehtileikkeitä ja muuta mukana kuljetettavaa. Kuvat suloisen rosoisista sisustuksista tarjoavat inspiraatiota kirpparihankintojen hyödyntämiseen omassa kodissa.'
 
 
WSOY, 2009.
144 s. : kuv. ; 26 cm.
ISBN:978-951-0-35486-5 
 
Maksu ensin tilille, kirja postiin  Ostaja maksaa postimerkit







 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
12,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 21:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.