Kuvaus

HYVÃSSà/ UUDENVEROISESSA ISKUSSA OLEVA   opus NAISEN  diggareille.

Kirsi Virtanen: Lupa olla nainen

latonin ajoilta saakka naiseus on yhdistetty siihen, minkä järki on jättänyt taakseen. On ajateltu, että kun järki loppuu, naiseus alkaa. Filosofien lisäksi muun muassa kirkko on kunnostautunut naista alistavana instituutiona luomiskertomuksesta lähtien. Nyt on vihonviimeinen aika päivittää tiedot. Lupa olla nainen -kirjassa kerrotaan, että itse asiassa nainen oli ennen miestä. Oli, on edelleen ja tulee aina olemaan.

Naiset ja miehet ovat erilaisia, ja se on hyvä asia. Keskustelu tyttöjen ja poikien erilaisuudesta on saanut jopa naurettavia piirteitä. Tasa-arvotavoittelumme on mennyt niin pitkälle, että se on muuttunut tasapäistämiseksi, ja eniten tästä kärsivät tytöt. Jollemme pysty hyväksymään naisen ja miehen itsestäänselviä eroja, miten voimme saavuttaa todellisen tasa-arvon ja sukupuolten välisen rauhan?

Kirsi Virtanen pureutuu terävästi tämän päivän tasa-arvokeskusteluun nostamalla esiin naisten ja tyttöjen kulttuurin tärkeyden ja omaleimaisuuden. Kirjan rakenne etenee tyttöydestä vanhuuteen käsitellen muun muassa seksuaalisuutta, naiseksi kehittymistä, objektina oloa tai olemattomuutta, naisten arkea, omistajuutta, työelämää sekä yksinäisyyttä kirpeästi ja totuttuja, usein feministisiä ajatusmalleja ravistellen. Lukuisat esimerkit naisten historiasta ja arjen esineistä – kuten käsilaukusta tai rintaliiveistä – virkistävät riemastuttavaa tekstiä entisestään.

1. painos

WS Bookwell Oy

Porvoo 2008

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä myöskään ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 84 vrk 14 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 84 vrk 14 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.