Kuvaus

Valkoista posliinia oleva kissa figuuri. Pinta on suoraan valun jäljiltä, siinä ei ole tavanomaista kirkasta glasuuri suojalakkaa ja siksi sitä sanotaan Bisquit posliiniksi. Hyvin vanha. Arvelen 1900-1920 vuosilta.
Erikoista on, että kissan selässä on rengasviivoilla oleva kohta. Siihen liimattiin kiinni kankaasta tehty tyyny, se oli neulatyyny. Kissa maalattiin käsin myös iloisen väriseksi ja oli ompelijan (joka oli usein kotona )
oli siitä kiva ottaa ja tökätä neulat pystyyn.
Kissan pituus on 12cm, korkeus 10cm ja paino 133g. Tietenkin tämän voi vaikka itse maalata.   Neulatyyny kissa.
Ikä voi olla jo 100 vuotta, aivan varmasti kuitenkin yli 75v.

A16JA307 Antiikki kissa figuuri antiikki kissa neulatyyny (ilman neulatyynyä) Kohde on Hampurissa, Saksa.

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta! 

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank tililleni.  

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,70 €
Sulkeutuu 107 vrk 1 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,70 € Sulkeutuu 107 vrk 1 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.