Kuvaus

Hyvässä iskussa oleva kovakantinen opus Kiti Kokkonen diggareille.

 

Kiti Kokkonen: Terveisin Karo 

Hilpeä ja hulvaton esikoisteos, jonka muoto on moderni: romaani koostuu sähköpostikirjeistä. Ne on osoitettu parhaalle ystävättärelle, isälle, äidille, taloyhtiön isännöitsijälle ja poikaystäville, todellisille ja kuvitelluille. 

Sähköpostiviestien kirjoittaja on kolmeakymppiä lähestyvä Karoliina Palm eli Karo, joka on juuri eronnut pitkäaikaisesta poikaystävästään. Karo asuu parisuhteen jälkeen yksin ja on vähän eksyksissä sekä henkisesti että konkreettisesti. Ja tietenkin hänellä on vimmattu haku päällä. Englannissa asuva ystävätär saa olla varaventtiilinä hankalille tunteille, samoin kuin ilon ja riemun purkauksille, mutta osansa saa muukin lähipiiri.

Karon elämä on täynnä sattumuksia, kommelluksia ja hullunkurisia tilanteita, joiden keskellä päähenkilö yrittää löytää aikuisuutta, mielenrauhaa ja sisintä itseään.

Lähettäjä: Karo
Lähetetty: 29.10.2002 klo 13:26

Rakkaat vanhempani. Olen ollut kohta kaksi ja puoli vuotta vapailla markkinoilla. Eikö meillä nyt olisi ketään perhetuttua, jolta löytyisi hyvä mies. Jotta tekin saisitte niitä lapsenlapsia. Vai onko se lastenlapsia?

Tässä vaatimuslista:
- mies

Rakkaudella
Epätoivoinen tyttärenne Karoliina Palm

Terveisin Karo on hyväntuulen kirja kaikille nuorenmielisille.

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä

VOITTOHUUTO ja PK. 3.65e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 16 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 93 vrk 16 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.