Tuote on myyty käyttäjälle Tammermittari hintaan 1 501 €

Kuvaus

Rauhaisa paikka, kalaisat vedet, lisäksi runsaat oikeudet yhteisiin maa- ja vesialueisiin (osuudet 86 palstaan, palstat merkitty karttakuviin punaisin täplin)

Tukikohta kaikkeen kivaan - eränkäynti, kalastus, metsästys, ruskaretkeily, revontulet, lumihanki, piilopaikka, metsänhoito, sijoituskohde, puuhapalsta, teltantila, rinkansija, hiihtoreissu, kelkkailu, samoilu..

Pykää vaikka laavu ja rauhoitu omalla tontilla hetki - toinenkin, täällei haise voimalat ei liikenne, ei pauhaa tehtaan pillit.
Ruoaksi tarjolla Harjus, Hauki, Siika, Taimen - jos vain sattuu saamaan..
Huudettava kohde n.8400m2 määräala kiinteistöstä 261-407-27-5, omaa rantaa n.50m.
Rakentamiseen liittyvät asiat Kittilän rakennusjärjestyksen mukaan.
Metsästysseuroihin liittyvistä asioista saat tietoa https://kittilan.rhy.fi/sivu.php?s=541

Tarkemmat kuvat ja videot palstalta ja ympäristöstä löytyy https://www.nousukiito.net/huutonetkapsajoki , karttakuviin korostettuna myytävän kohteen sijainti, maastoa seuraten voit paikallistaa kohteen
Kopteri jää välillä jumiin ja kamera tekee omia liikkeitään, kuvattu kuitenkin niin monesti että alue tulee nähdyksi kaikilta osin.
Suunnilleen karttapaikan osoitteesta Lintulantie 975 lähtee pikkutie/polku kohti tonttia

Myydään kiinnityksistä vapaana.
Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta, lohkomisesta, lainhuutokuluista, sekä varainsiirtoverosta, kauppakirja sisältyy huutohintaan.
Tarvittaessa avustamme myös muissa paperitöissä kohtuullista korvausta vastaan.

etäisyyksiä
Kittilän lentokenttä 25km (tietäpitkin 50km)
Levi 18km (tietäpitkin 30km)
Google earth & kansalaisen karttapaikka ovat hyviä apuvälineitä kiinteistön ja sen vesioikeuksien virtuaaliseen tutkimiseen

Jos jokin on epäselvää kysythän ennenkuin jätät tarjouksen, hyvä ostokokemus on kaikkien etu.

Huomioithan että tarjoukset ovat sitovia.
Mikäli huutoa ei lunasteta 4vrk sisällä huudon päättymisestä laskutamme mainos-, toimisto-, ym kuluista johtuen vahingonkorvauksena 20% huutohinnasta, minimi 500€+alv
kaupanvahvistus suoritetaan kun kohde on kokonaisuudessaan maksettu, vahvistus voidaan tarvittaessa tehdä myös valtakirjalla.
Mahdolliset poikkeavat maksujärjestelyt sovitaan mieluusti ennen tarjouksen jättämistä.

Nousukiito Oy - jo lähes 300 onnistunutta tonttihuutokauppaa
www.nousukiito.net
Löydät meidät myös somesta www.facebook.com/nousukiito
Soita ja kysy lisää, vaikka heti!
Jani 0456684110 / Sami 0442621562

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 501 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.6.2020 20:22
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.6. klo 23:53

Näkyy olevan ettei sanottu mene jakeluun.... Mutta huutajan ei tarvitse korvauksia maksaa vaikka jättäis lunastamatta !! Näin sanoo lakimies !!

22.6. klo 2:23

Ehto ei ole kunnon ihmisten kiusaksi, vaan hupihuutajien muille ihmisille aiheuttamien kustannusten minimoimiseksi. Mikäli korvausta ei perittäisi vahingon aiheuttajalta, se jouduttaisiin siirtämään hintoihin jolloin tällainen myynti ei olisi mahdollista.

20.6. klo 18:24

Juu, mutta täällä huutiksessa ei tuollaiset pidä paikkaansa...siitä oli kysymys. Vaikka kuka jättää huutonsa lunastamatta niin häneltä ei voi periä mitään kuluja!!

20.6. klo 18:59

Kiitokset mielenkiinnosta, ja ilmoitustekstin lukemisesta.
Kysymys on vahingonkorvauksesta koskien kuluja jotka keskimäärin aiheutuvat uudelleen myynnistä. Jos ilmoituksen ehtoihin ei ole valmis sitoutumaan on jätettävä tarjous tekemättä.

20.6. klo 17:36

Täällä sivustolla ei pidä paikkaansa teidän ilmoittama 500 e,n vahingonkorvaus maksu. Täällä toimivat huutonetin säännöt ja ketään ei voi loppujenlopuksi pakottaa huutoaan lunastamaan ! Sivuston omistajalla on oikeus luoda säännöt ei myyntiin jättävällä t

20.6. klo 18:14

Kiitokset mielenkiinnosta, ja ilmoitustekstin lukemisesta.
Kysymys on vahingonkorvauksesta koskien kuluja jotka keskimäärin aiheutuvat uudelleen myynnistä. Jos ilmoituksen ehtoihin ei ole valmis sitoutumaan on parempi jättää tarjous tekemättä.

20.6. klo 7:11

Moikka! Haluan kysyä arviointi paljonko tulee yht lisää kustannuksia? Kiitos

20.6. klo 12:05

Tervehdys, Kaupanvahvistaja ottaa 120e, lainhuuto 119e. Vaihtoehtoisesti jos tehdään mml sivuilla hinta noille yht. 170e. Lohkominen alle 1ha 1080e ja varainsiirtovero 4% kauppasummasta

16.6. klo 23:11
Kysymys poistettu.
16.6. klo 23:11
Kysymys poistettu.
16.6. klo 22:05

Kiitokset mielenkiinnosta, ja ilmoitustekstin lukemisesta.
Kysymys on vahingonkorvauksesta koskien kuluja jotka keskimäärin aiheutuvat uudelleen myynnistä. Jos ilmoituksen ehtoihin ei ole valmis sitoutumaan on parempi jättää tarjous tekemättä.

13.6. klo 22:38

Paljonko tulee kuluja lohkomisesta yms?

14.6. klo 11:50

Kaupanvahvistaja ottaa 120e, lainhuuto 119e. Vaihtoehtoisesti jos tehdään mml sivuilla hinta noille yht. 170e. Lohkominen alle 1ha 1080e ja varainsiirtovero 4% kauppasummasta