Kuvaus

Heikki Kivelä - Reijo Nordell: Yrittäjän oikeutta

  • WSOY, 1. painos, 1999; pehmeäkantinen kirja, 414 sivua
  • koulukirjaston poistokirja, jossa vanhoja leimoja ynnä muuta asiaan kuuluvaa. Hieman kulunmaa kannessa ja pientä aaltoilevuutta sivujen yläkulumassa.
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 7 euroa = 9 euroa (Huomio: Samaan pakettii mahdollista tilata muita saman myyjän kirjoja yhteisillä toimituskuluilla.)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Yrittäjän oikeutta tarjoaa ajantasaista yritysoikeuden perustietoa. Kirjan aihealueita ovat - oikeuden perusrakenteet - yrityksen toiminta - henkilöstö - kauppa- ja palvelussopimukset - saamiset ja velat - oikeudenhoito - ympäristöoikeus - julkishallinto - perhe ja perintö - rikokset. Kirjaan liittyy oheisaineisto Yrittäjän oikeutta Asiakirjoja - ohjeita ...

hakusanat: oikeusjärjestelmät oikeustoimi yritystoiminta elinkeino-oikeus kauppaoikeus yhtiöoikeus työoikeus työsuhde kauppasopimukset sopimusoikeus velvoiteoikeus saamisoikeus velkasuhteet oikeudenkäynti ympäristöoikeus huoneenvuokra kiinteistönkauppa verotus perintö Yhteiskunta Oikeustiede Siviili- ja kauppaoikeus kauppatiede liiketalous talous oppikirjat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 22 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 99 vrk 22 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.