Kuvaus

Olavi Kivikoski: Yksin yli Atlantin

  • WSOY 1954; kovakantinen kirja 161 sivua, 38 kuvaa
  • Kansipaperit puuttuvat. Kannen reunoissa pientä kulumaa. Esilehdessä naarmuja poistetun nimmarin jäljiltä. Kirjassa mariginaaleissa muutama vaaleanruskea tahra.
  • HINTA: 15 euroa + toimituskulut 4,50 euroa = 19,50 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kemiläiseltä Kirsti Kivikoskelta oli hukkunut kaksi poikaa ja aviomies. Siksi pojista vanhin, Olavi Kivikoski, päätti lähteä New Yor­kis­ta äidin luo kotiin Kemiin. Hän purjehti yksin pienelle purjeveneellä yli Atlantin, New Yorkista Kemiin.

Kauppalaivastossa palvellut matruusi Olavi Kivikoski osti 1953 New Yorkista pienen purjeveneen ja lähti sillä yksin poikki valtameren – kotiin. Pituutta veneellä on vain kymmenkunta metriä, leveyttä kaksi ja puoli...


hakusanat; suomalaiset yksinpurjehtijat purjehdus yksin yli Atlantin yli purjeveneellä matkakertomukset veneily muistelmat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 5 h 42 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 9 vrk 5 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.