Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Klas-Göran Karlsson : Vaino ja vaikeneminen

Neuvostoliitossa harjoitettu systemaattinen vaino maan omia kansalaisia vastaan on lähihistoriaa, joka on koskettanut satoja miljoonia ihmisiä. Erikoista onkin, että aiheesta ei ole tähän saakka ollut saatavilla juuri minkäänlaista suomenkielistä nykyaikaista yleisesitystä. Lundin yliopiston historian professori Klas-Göran Karlsson tarjoaa sellaisen.

Karlsson esittelee aiheeseen liittyvää aikaisempaa tutkimusta, vainon pääasialliset toimijat Leninin ja Stalinin, aatteellista taustaa, Stalinin käyttämiä mekanismeja, uhrilukuarvioita sekä tapahtumien vaikutusta jälkistalinistiseen Neuvostoliittoon ja sen seuraajavaltioihin. Teoksessa pohditaan myös neuvostokommunismin ja natsismin eroja ja yhtäläisyyksiä.

Yksi luvuista käsittelee sitä miten vuosikymmeniä kestänyt terrorin ilmapiiri on vaikuttanut koko yhteiskuntaan ja kaikkiin sen jäseniin: mistä johtui hiljaisuus, vaikeneminen ilmiselvien vääryyksien edessä.

Historian avulla kirja tulee valaisseeksi myös nyky-Venäjän poliittista elämää ja mm. Tshetshenian tilannetta.Painovuosi: 2005
Painos: 1.
Sivumäärä: 316
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Like

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 230

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 118 vrk 17 h 32 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 118 vrk 17 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.