Kuvaus

hyväkuntoiset

ELOKUVAT :

25. TUNTI
Mein Liebster Feind - Klaus Kinski dokumentissa ohjaaja Herzog kertoo itse muistoistaan Kinskistä, läpi elämänsä ja miesten yhteisten elokuvien. Dokumentti palaa aidoille tapahtumapaikoille: mm. asunnolle, jossa nuoret Herzog ja Kinski asuivat, sekä elokuvien kuvauspaikoille.
Lisäksi dokumentissa kuullaan kuvausryhmissä mukana olleiden värikkäitä ja paikoin erittäin dramaattisia muistoja näyttelijästä, sekä vastanäyttelijöinä toimineiden Claudia Cardinalen (Fitzcarraldo) ja Eva Mattesin (Woyzeck) kertomuksia Klaus Kinskin räiskyvästä ja arvaamattomasta persoonasta.

WOYZECK - KIDUTETTU
Hyväntahtoiselle mutta erittäin aralle ja sulkeutuneelle sotilaalle, Johan Franz Woyzeckille armiejasta on tullut henkilökohtainen helvetti. Komppanian kapteeni komentaa ja kohtelee häntä jatkuvasti epäinhimillisesti. Lääkäri taas käyttää Woyzeckiä omiin kieroihin testeihinsä. Lisäksi Woyzeckin vaimo on ihastunut komeaan ja menestyvään majuriin. Jokaisella yksilöllä tulisi olla oikeus tasa-arvoiseen kohteluun ja arvostukseen muihin verrattuna, sekä vapaus omaan tahtoon ja mielipiteisiin.. Kuinka kauan siis kestää ennen kuin kidutetun Woyzeckin mitta tulee täyteen?

FITZCARRALDO
1800-luvun lopulla jäätehtaan omistaja B.S. "Fitzcarraldo" Fitzgerald unelmoi uusista haasteista ja kehityksen tuulista Etelä-Amerikan rannikolla. Fitzcarraldo on intohimoinen oopperan ystävä, ja saa päähänsä ajatuksen rakentaa oopperatalon syvälle Amazonin sademetsään, kauas rannikolta sivistyksen asuinsijoilta. Hänen mielestään viidakon jokiverkosto tarjoaisi loistavan kulkuväylän ihmisille syvälle kartoittamattomaan, mutta etäisyyksien kulkeminen vaatisi jatkuvaa höyrylaivaliikennettä. Fitcarraldon suunnitelma on kaikkien mielestä mielipuolinen ja sen toteuttamisesta tulee hänelle pakkomielle... Suuruudenhullun suunnitelman innoittamana, ja ollen valmis vain onnistumaan Fitcarraldo lähtee höyrylaivalla syvälle viidakkoon tekemään unelmastaan totta.

AGUIRRE - JUMALAN VIHA
Espanjalaiset conquistadorit saapuvat Etelä-Amerikkaan 1560-luvulla, tarkoituksenaan löytää myyttinen El Doradon aarre. Mutta Perun osa Amazonin viidakkoa on osoittautumassa läpipääsemättömäksi esteeksi espanjalaisten johtajalle Gonzalo Pizarrolle. Viimeisenä toivonaan löytää aarre, Pizarro lähettää pienemmän retkikunnan jokea pitkin syvemmälle viidakkoon kolmen aatelisen johdolla. Jos retkikunta palaa takaisin tyhjin käsin, on Pizarron myönnettävä valloitusretken täydellinen epäonnistuminen...
Ankarat ja villit luonnonolot tekevät joukon etenemisen äärimmäisen vaikeaksi, ja tulisieluinen kapinahenkeä lietsova aatelinen Lope de Aguirre ottaa pian vallan. Ahneudesta, vallanhimosta ja raivosta sokaistunut Aguirre on päättänyt onnistua tehtävässä, ollen valmis uhraaman kaiken saavuttaakseen tavoittelemansa...

COBRA VERDE
Fransisco Manoel da Silva on menestyvä brasilialainen karjanomistaja 1800-luvun alussa. Da Silvasta tulee henkirikoksen takia luopio, varas ja lainsuojaton, joka opitaan tuntemaan paremmin nimellä Cobra Verde. Suuren sokeriplantaasin omistaja ei kuitenkaan tiedä da Silvan olevan paossa lakia, ja palkkaa tämän johtamaan 600 orjaansa. Uusi asema ei kuitenkaan kesytä kapinallista da Silvaa. Hän saattaa plantaasinomistajan kolme tytärtä raskaaksi, ja aiheuttaa äkkipikaisella käytöksellään muutenkin pahennusta. Tilanteen rauhoittamiseksi da Silva lähetetään Länsi-Afrikkaan, missä hänen on määrä ottaa hoidettavaksi vaikeuksiin ajautunut orjakauppa. Äärimmäisen vaikean ja vaarallisen tehtävän toivotaan olevan da Silvalle kuolemaksi... Mutta Cobra Verde on suunnitelmasta paremmin selvillä kuin kukaan uskoisikaan, ja on päättänyt kääntää mahdottomalta tuntuvan haasteen edukseen.

NOSFERATU
Klassinen Dracula-myytti kerrotaan uudelleen tavalla, johon vain Werner Herzog pystyy.
Onnellinen pari Lucy ja Jonathan asustaa saksalaisessa satamakaupungissa Wismarissa. Jonathan, joka on välittäjä, lähetetään työmatkalle Transilvaniaan tapaamaan kreivi Draculaa, joka on kiinnostunut Wismarissa sijaitsevasta talosta.
Itsevarma ja myyntihaluinen Jonathan menee Draculan linnaan kyläläisten varoituksista huolimatta. Hetken epäröityään Dracula näkee Jonathanin vaimoa esittävän valokuvan, minkä jälkeen hän päättää välittömästi ostaa talon. Kysymys kuuluu, mitkä kasvot hän Wismariin muuttaessaan valitsee?

PAGANINI ( EI SUOMI-TEKSTEJÄ )
Klaus Kinski believed that he lived through the same experiences as the legendary "devil violinist" Niccolò Paganini, who set all of nineteenth-century Europe into a frenzy and through whose personality Kinski offers an incredibly profound and honest insight into his own life; a life of extremities.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 74 vrk 19 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

45 € Sulkeutuu 74 vrk 19 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.