Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Rainer Knapas & Pentti Koistinen & Gennadi Muravin SUOMENLAHDEN ALBUMI - ALBUM ÖVER FINSKA VIKEN (Albom vidov Finskogo zaliva)

Kustantajana on Otava v. 1999 (1. painos - NÄKÖISPAINOS), 60 sivua (koko on A1). Kirjan kaikki tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja venäjäksi (Al'bom vidov Finskogo zaliva departamenta morskago ministerstva. 1866 goda.).

Kirja on kovakantinen (kierrekannet) ja erittäin hyväkuntoinen (= uudenveroinen). MERI, SOTALAIVA, LAIVASTO, VENÄJÄ, SUOMENLAHTI, RANNIKKO, MERIMINISTERIÖ, LITOGRAFIA, GRAFIIKKA ALEKSEI BOGOLJUBOV, MAISEMAMAALAUS, 1800-LUKU, MERILIIKENNE, MERIVÄYLÄT, LAIVA, AHVENANMAA, MERIMINISTERIÖ, SOTALAIVASTO

"Teos pohjautuu Venäjän meriministeriön 1800-luvun puolivälissä teettämään ja vain sen oman laivaston käyttöön tarkoitettuun kuva-albumiin Suomenlahden pohjoisrannan saaristosta. Se sisältää 51 entisen meriupseerin ja kansainvälisesti tunnetun meri- ja maisemamaalarin, Aleksei Bogoljubovin litografiaa.

Boken baserar sig på en kartläggning över Finska vikens norra skärgård som det ryska amiralitetet beställde för sitt eget bruk på 1800-talet. Opuset innehåller 51 litografier som är gjorda av den världsberömda ryske örlogsofficeren, marin- och landskapsmålaren Aleksei Bogoljubov"

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

36 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.11.2017 10:32

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.