Kuvaus

Rainer Knapas & Pentti Koistinen & Gennadi Muravin SUOMENLAHDEN ALBUMI - ALBUM ÖVER FINSKA VIKEN (Albom vidov Finskogo zaliva)

Kustantajana on Otava v. 1999 (1. painos - NÄKÖISPAINOS), 60 sivua (koko on A1). Kirjan kaikki tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja venäjäksi (Al'bom vidov Finskogo zaliva departamenta morskago ministerstva. 1866 goda.).

Kirja on kovakantinen (kierrekannet) ja erittäin hyväkuntoinen (= uudenveroinen). MERI, SOTALAIVA, LAIVASTO, VENÄJÄ, SUOMENLAHTI, RANNIKKO, MERIMINISTERIÖ, LITOGRAFIA, GRAFIIKKA ALEKSEI BOGOLJUBOV, MAISEMAMAALAUS, 1800-LUKU, MERILIIKENNE, MERIVÄYLÄT, LAIVA, AHVENANMAA, MERIMINISTERIÖ, SOTALAIVASTO

"Teos pohjautuu Venäjän meriministeriön 1800-luvun puolivälissä teettämään ja vain sen oman laivaston käyttöön tarkoitettuun kuva-albumiin Suomenlahden pohjoisrannan saaristosta. Se sisältää 51 entisen meriupseerin ja kansainvälisesti tunnetun meri- ja maisemamaalarin, Aleksei Bogoljubovin litografiaa.

Boken baserar sig på en kartläggning över Finska vikens norra skärgård som det ryska amiralitetet beställde för sitt eget bruk på 1800-talet. Opuset innehåller 51 litografier som är gjorda av den världsberömda ryske örlogsofficeren, marin- och landskapsmålaren Aleksei Bogoljubov"

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 11 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

36 € Sulkeutuu 95 vrk 11 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.