Kuvaus

Figuuri, missä seisoo yksi vinttikoira ja toinen makaa vieressä. Posliinia. Korkeus on 20cm ja ovaalin muotoisen alusta pituus on 20cm, leveys on 14,5cm. Paino 1343g vanha, joskin tarkka ikä ei tiedossa.
VIKA !  Tehtaan tuotantoprosessissa on pintaglasuurin teko epäonnistunut ja figuurissa on pintaa, joissa harmaa väri ja röpelömäistä pintaa. Kuitenkin yli 95% pinnasta on aivan OK.  Tämäntakia ei tehdas ole sitä myöskään merkannut, epäilen tehtaan olleen Schaubach Germany. ( Voi olla joku muukin, samaa tai samantapaista muottia käyttivät myös ainakin kaksi muuta tehdasta.)
Seisovan koiran pituus on n. 26cm !
FIG02JA301a Figuuri koira Barsoi Venäjän vinttikoira 2kpl pintavikaa, hieman harmaanpaa ja jonkinverran karkeampaa  pintaa joissakin alaraajojen kohdin, siksi luokitus on tyydyttävä.   On täysin ehjä, ei ole rikki, haljennut liimattu korjailtu tms.vaan tämä pieni mitätön kosmeettinen vika on tullut tehtaan valmistusprosessissa. Usein ei myyjä edes moista pikku asiaa mainitse myynti-ilmoituksessa , mutta pidän kunnia asiana kertoa aivan kaikki ostajalle ennen huutoa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa ja kernaasti yhdistelen huutoja.

Kohteeseen liittyvää syventävää taustatietoa omasta päästäni:
Mielestäni kyseessä on vinttikoira rotu, vaikka eräs asiantuntija sanoi, että hännästä päätellen ovat koirat rotua Barsoi-vinttikoira. Barsoi on taas venäläinen pitkäkarvainen vinttikoirarotu. Se kehitettiin Tzaarin Venäjän aateliston toimesta aikoinaan Venäjän aroille.   Meidän suomalaisten on jopa vaikeaa ymmärtää Venäjän aivan horisonttiin asti ulottuvien aaveiden lakeuksien kokoa. Aavaa aluetta (usein myös peltoa ) voi olla yli 1000 km per suunta, eli karkeesti tuollainen koko Suomen kokoinen alue ja aivan aavaa laakeaa peltomaista maata, silmänkantamattomiin.   Aateliset metsästivät koirien avulla, metsästys oli heidän eräs intohimo harrastus. Aivan samoin oli metsästys Keski-Euroopassa harraste, esim. aateliset Ranskassa, Saksassa ja Britannia saarella, olihan aatelisto paljolti sekoittunut ulkomaalaisten kanssa, venäläisiä aatelisia meni naimisiin ulkomaille ja päinvastoin. Koko Euroopan aatelisto on monessa maassa yhä germaania ja venäläistä sukujuurta. 
Koirilla oli iso ongelma, ja se  oli Venäjän kylmä ja armoton talvi, se oli kaiken kukkaraksi aivan sikamaisen pitkä, talvea ja lunta saattoi kestää jopa 5kk vuodesta!   Tavallinen vinttikoira ei näissä olosuhteissa pärjännyt, vaan se ulisi ja valitti talven kovaa raakaa pakkastuulta saadessaan vastaansa.  Siksi kehitettiin pitkäkarvainen vinttikoira, rotu Barsoi . Se oli uskomattoman nopea kestävyysjuoksija ja nauroi ja nautti kovasta talvipakkasesta. Pelkkä talvi ja lumi ei ollut ongelma, vaan aavan aron hyvin voimakas pakkastuuli. Mutta Barsoi rotu ei moisesta välittänyt, se on juuri oikea koira niihin olosuhteisiin.
Barsoi on aivan loistava koira juuri Venäjän arolle, siellä eivät monet muut rodut pärjää.
Kennel ja koira ihmiset kertovat sinulle lisää aiheesta. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille.

 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Julkinen vastaus kyselyyn:
Kiitos arvoisa Kennel asiantuntija, olen myös itse tietoinen, että Barsoi rotua kehitettiin sekä Venäjällä, että Saksassa. Senajan aateliset puhuivat  Venäjän aroilla ja kotonaan ranskaa, venäjää, saksaa , hyvin harvoin englantia, vaikka Britannia saaren kuninkaalliset ovat osittain Saksan Germaani verta, Hannover kaupungin verta. Kirjassa Suomen synty kirjoittaa Risto Volanen, kuinka vuonna 1808   5.9.  lähetti Suomi ( maamme oli osa Venäjää)  lähetyskunnan Pietariin ja valitut henkilöt osasivat puhua ranskaa, jota Pietarin hovi käytti ! 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

53,60 € Sulkeutuu 49 vrk 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.