Kuvaus

Seisomatyöläiselle oikea tukkusatsi - kokonaista seisemän pakettia jalkaa tukemaan muotoiltuja, vaimentavia ja antibakteerisia Woly Sport Silver Fresh 3D -pohjallisia kerralla.

Pohjallisessa on jalkaholvin / holvikaaren tuki - rasitusta vähentämään sekä liikuntaharrastuksissa että seisomatyössä - ja vieläpä pieni syvennys isovarpaalle. Joustava, melko paksukin pohjamateriaali vähentää merkittävästi tärähdyksiä, mutta samalla vaatii kengiltä myös hitusen normaalia pahvipohjallista enemmän tilaa. 

Materiaaliin on kudottu joukkoon hopealankaa, joka tekee rakenteesta pitkäikäisemmin antibakteerisen l. hajuja vastustavan kuin kemialliset käsittelyt.

Kenkäkaupan normaalihinta ollut 22,60 euroa per pari, mutta nyt siis tämä seitsemän parin setti alle kaksien hinnalla vielä postikulujen jälkeenkin

 

Postitus 6,90 euroa. Postikulujen yhdistely onnistuu. Maksutiedot saat automaattiviestissä heti kohteen sulkeuduttua. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


33 €
Sulkeutuu 2 vrk 14 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

33 € Sulkeutuu 2 vrk 14 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.