Kuvaus

Parhaasta ulkomaisesta elokuvasta palkittu, 1965 syntyneen Jan Sverakin ohjaama ja Sverakin isän Zdenek Sverakin kirjoittama Kolja sijoittuu entisen Tsekkoslovakian lopun aikoihin. Sverak senior esittää itse pääosan vannoutunutta poikamiestä, suupalttia naistenkaatajaa ja mestarillista sellon käsittelijää, joka sai potkut filharmonikoista ja päätyi soittelemaan kakkosviulua nuhruisiin hautajaisorkestereihin.
Naisten parissa Loukan menestys jatkuu entiseen tapaan. Hän solmii rahasta paperiavioliiton uutta passia kaipaavan venäläisneidon kanssa. Diilin järjestävää Hrozia esittää Pilviin Piirretyn lentäjäsankari Ondrej Vetchy. Neito katoaa Saksaan ja sellisti päätyy tämän 5-vuotiaan pojan Koljan vastahakoiseksi yksinhuoltajaksi.
Eri kieltä puhuvien ja eri maailmoista kotoisin olevien pojan ja miehen välille varovaisesti kasvava luottamus ja ystävyys sulattavat jokaisen katsojan sydämen.
Laajoissa DVD-bonuksissa on mukana myös moskovalaisesta päiväkodista löydetyn Andrej Chalimonin videohaastattelu, jonka perusteella ohjaaja valitsi pojan elokuvan toiseen pääosaan

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 10 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 1 vrk 10 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.