Kuvaus

Kultahippuja on Kolmas Nainen -rockyhtyeen toinen kokoelma-albumi. Se julkaistiin vuonna 1993.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Studio:

"Onpa kadulla mittaa! -Remix" "Tästä asti aikaa" "Paskanhajua" "Äiti pojastaan pappia toivoi" "Lautalla" "Syksy rannalla" "Hyvää ja kaunista" "Valehtelisin jos väittäisin - Remix" "Elämän tarkoitus - Remix" "Kartat mua" "Tango taisteluni" "Hikiset siivut" "Ulkopuolella ikkunan"

Akustinen live:

"Sylistäsi heräsin" "Maailma on tyly" "Onneksi voin unohtaa"

Studio live:

"Ote talonkirjasta" "Missä viisaaksi tullaan?" "Niin sen täytyi olla" "Kovalla kädellä" "Helsinki" "Vuoret tuuli pois puhaltaa - Remix"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 5 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 2 vrk 5 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.