Kuvaus

KOMEDIAKLASSIKOT LEO LASTUMÄKI 

4 DVD

SISLTÄÄ ELOKUVAT VIU-HAH HAH-TAJA

LAMPAANSYÖJÄT

PIILOPIRTTI DIRLANDAA

TÄHÄN KOMEDIAKLASSIKOT KOKOELMAAN ON KERÄTTY KOMEDIAN KRUUNAAMATTOMAN KUNINKAAN LEO LASTUMÄEN ( 28.12.192-29.01.2012) IKIMUISTOISIMPIA ROOLEJA. LÄHDE LASTUMÄEN MATKAAN VIIHTYMÄÄN!

VIU-HAH HAH-TAJA--

MAAPALLOLLE SAAPUU KAKSI NÄKYMÄTÖNTÄ UFOMIESTÄ, GILJOTIN JA ORVASKESI JOTKA OMAKSUVAT ULKOMUODON ENSIMMÄISILTÄ VASTAANTULIJOILTA, HERRA TOSSAVAISELTA JA PSYKIATRI PEHMEÄLEFFILTÄ. HAJAMIELINEN PROFESSORI LÖYTÄÄ UFOMISTEN LAITTEET JA VIE NE LABORATORIOONSA. LAITTEEN KOEKÄYTTÖ AIHEUTTAA OUTOJA SIVUVAIKUTUKSIA VALTAKUNNANSOVITTELIJA JOONA MAAPERÄSSÄ ( LEO LASTUMÄKI). TÄSTÄ ALKAA UNOHTUMATON KOMEDIAN VYÖRYTYS!

NÄYTTELIJÄT: LEO LASTUMÄKI, JYRKKI KOVALEFF, SEPPO LAINEN, PENTTI SIIMES, ANNA-LIISA RUOTSI, MAJ.BRITT HELJO, ANITTA NIEMI, VILLE-VEIKKO SALMINEN, MARJUKKA HALTTUNEN, LEO JOKELA, SIMO SALMINEN JA PERTTI PASANEN.

VALMISTUSVUOSI 1974

KESTO 1H 20MIN 

LAMPAANSYÖJÄT--

VALLATON VEIJARITARINA KONTTORIPÄÄLLIKKÖ VALTTERIN ( LEO LASTUMÄKI) JA METSÄNHOITAJA SEPEN ( HEIKKI KINNUNEN) PAOSTA TYÖN ARJESTA JA SIVILISAATIOSTA TAKAISIN LONTOON. HE PÄÄTTÄVÄT TOTEUTTAA TALVEN AIKANA SUUNNITTELEMANSA " OPERAATION LAMPAANSYÖJÄT" KESÄLOMAN ALKAESSA. MATKA ALKAA LAIDUNTAVAN LAMPAAN AMPUMISELLA JA LEIRIYTYMISELLÄ LÄHEISEEN SAAREEN, JOSSA ALKAA LAMPAAN KYPSYTYS PADASSA NUOTILLA...

NÄYTTELIJÄT: LEO LASTUMÄKI JA HEIKKI KINNUNEN.

VALMISTUSVUOSI 1972

KESTO 1H 28MIN

PIILOPIRTTI--

VILHO ( LEO LASTUMÄKI) JA MATTI ( RKKI LIIKANEN) LYÖVÄT VETOA KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ KOSONEN KANSSA, KESÄMÖKISTÄ RANTAPALSTAA VASTAAN, ETTÄ HE PIDÄTTÄYTYVÄT NELJÄN VIIKON KESÄLOMAN AJAN SEITSEMÄSTÄ " SYNNIKSI" SANOTUSTA KIUSAUKSESTA. MIKÄLI YRITYS EPÄONNISTUU, NIIN HE HÄVIÄVÄT MÖKKINSÄ, JOKA ON KOSOSEN TONTILLA. MUTTA JOS SELIBAATTI PITÄÄ KUMMANKIN KOHDALLA, NIIN KAVERUKSET SAAVAT PUOLESTAAN KOSOSEN RANTAPALSTAN MÖKKEINEEN. KAIKKI EI KUITENKAAN SUJU TÄYSIN REHDISTI JA REHELLISESTI. LOPPUTULOS YLLÄTTÄÄ JOKA TAPAUKSESSA!

NÄYTTELIJÄT: LEO LASTUMÄKI, ERKKI LIIKANEN, RITVA VALKAMA, PETRA FREY, ANU PANULA, KAUKO HELOVIRTA, OLAVI AHONEN, RISTO MÄKELÄ, JYRKI KOVALEFF, PERTTI PALO JA URSULA RAINIO.

VALMISTUSVUOSI 198

KESTO 1H 31MIN

DIRLANDAA--

KUKAAN EI LOMAILE KUIN SUOMALAINEN - LUVASSA HULVATONTA SEKOILUA ESPANJAN KUUMILLA AURINKORANNOILLA!

PENAN LOMAROMANSSI MENEE ALUSTA ASTI PIELEE, KUN PAIKALLINEN KAUNOTAR HEITTÄÄ HÄNET PIHALLE ILMAN RAHAA, PASSIA JA VAATTEITA. ONNEKSI YSTÄVÄN AVULLA PENALLE AUKEAA PAIKKA MATKAOPPAANA RYHMÄMATKAILIJOILLE. RYHMÄMATKALLA ON MUKANA LÄPILEIKKAUS SUOMALAISIA LOMALAISIA SEKSIKKÄISTÄ KAUNOTTARISTA MONENLAISIIN OMANTIENSÄ " HIIHTÄJIIN". ONNISTUUKO PENAN SAADA ASIAKKAANSA KUNNIALLA TAKAISIN SUOMEN KONEESEEN ENNE KUIN HÄNEN JA MATKALAISTEN HERMOT MENEVÄT LOPULLISESTI?

NÄYTTELIJÄT: LEO LASTUMÄKI, TENO ZITRON, EIJA AHVO, ERKKI SAARELA, KRISTIINA ELSTELÄ, IRINA BJÖRKLUND, MATTI SYRJÄ, JUHA MIETO, PEKKA HUOTARI JA MIRA KIVELÄ.

VALMISTUSVUOSI 1999

KESTO 1H 49MIN

YHTEISKESTO 6H 8MIN

HYVÄKUNTOINEN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 98 vrk 16 h 32 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 98 vrk 16 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.