Kuvaus

KOMEDIAKLASSIKOT SPEDE - MUSTAVALKO ELOKUVAT

4 DVD

TÄHÄN KOKOELMAAN ON VALITTU SPEDE PASASEN VARHAISEMMISTA MUSTAVALKOISISTA ELOKUVISTA PARHAIMMAT. NÄMÄ KOMEDIAT OVAT AJATTOMIA JA JAKSAVAT NAURATTAA YHÄ UUDELLEEN.

X-PARONI--

X-PARONIA PIDETÄÄN SPEDE PASASEN PARHAANA ELOKUVANA JA SE OLI MYÖS VUODEN 1964 KATSOTUIN ELOKUVA. X-PARONI ON SPEDE PASASEN ENSIMMÄINEN ELOKUVA, JOSSA HÄN MYÖS ITSE ESITTÄÄ KAKSOISROOLIA: KÖYHÄÄ MAALASPOIKAA KALLEA, JA RIKASTA PARONI WILHWLM VON TANDEMIA. MONIEN SATTUMIEN KAUTTA HE JOUTUVAT VAHINGOSSA TOISTENSA ROOLEIHIN JA SIITÄ ALKAVAT RIEMUKKAAT TAPAHTUMAT. ODOTETTAVISSA ON KAUPUNKIKOMMELUKSIA JA INTIAANINEN SADETANSSEJA.

NÄYTTELIJÄT: SPEDE, PASANEN, SIMO SALMINEN,ANNELI SAULI, JAAKKO PAKKASVIRTA, TAPIO RAUTAVAARA MM.

VALMISTUSVUOSI 1964

KESTO 1H 26MIN

PÄHKÄHULLU SUOMI--

SUOMEN ITSENÄISYYDEN 50-VUOTISJUHLAVUODEN INNOITTAMA RIEMUKAS FARSSI, JOSSA TEHDÄÄN PILAA SUOMEN NÄHTÄVYYKSISTÄ JA TURISTI-MYYTEISTÄ. PÄHKÄHULLU SUOMI ON VUODEN 1967 KATSOTUIN ELOKUVA.

HIUSÖLJYMILJONÄÄRI WILLIAM NURMI >( SPEDE PASANEN) SAAPUU VIERAILULLE SUOMEEN. MUKANA ON HENKIVARTIJA LUIGI CRAVATTO ( ESKO SALMINEN) JA SIHTEERI MISS SMITH ( TARJA-TUULIKKI TARSALA). MINISTERITASON VALTUUSKUNTA OTTAA MILJONÄÄRIN VASTAAN JA PYÖRITTÄÄ MIESTÄ NÄHTÄVYYDELTÄ TOISELLE - JA VÄLILLÄ SAUNAAN.

NÄYTTELIJÄT: SPEDE PASANEN, ESKO SALMNEN, TARJA-TUULIKKI TARSALA, SIMO SALMINEN, LEO JOKELA, PENTTI IRJALA, MARITA NORDBERG MM.

VALMISTUSVUOSI 1967

KESTO 1H 19MIN

NOIN 7 VELJESTÄ--

JALO JA OIKEAMIELINEN SIR WILLIAM SAAPUU KOTIKYLÄÄNSÄ. HÄN HALUAA ASETTUA PERINTÖTILALLEEN, JONKA AHNE JA HÄIJY LINNANHERA ON OTTANUT HALTUUNSA. SALAPERÄINEN ROBIN HOOD AUTTAA KÖYHIÄ JA PELASTAA HEIDÄT LINNANHERRAN TYANNIVALLASTA. LOPULLINEN TAISTELU ALKAA KUN ROBN JOUTUU VANGIKSI JA KANSA NOUSEE KAPINAAN. KESKIAIKAISISSA SEIKKAILUISSA OVAT MUKANA MYÖS MAUNU MUNALUKKO ( SIMO SALMINEN), KOVAOTTEINEN RAUTAHANSKA ( HELGE HERALA, MUNKKI TUCK ( JUKKA VIRTANEN), IKUINEN KEKSIJÄ LEONARD ( LEO JOKELA) JA LAULAVAA TRUBADUURI (DANNY).

NÄYTTELIJÄT: SPEDE PASANEN, SIMO SALMINEN, LEO JOKELA, HELGE HERALA, VESA-MATTI LOIRI, ERE KOKKONEN, JUKKA VIRTANEN, VEIKKO SINISALO, MM.

VALMISTUSVUOSI 1968

KESTO 1H 33MIN

SPEEDY GONZALES NOIN 7 VELJEKSEN POIKA--

YKSINÄINEN RATSASTAJA SPEEDY GONZALES (SPEDE PASANEN) SAAPUU NEW YORKIN KYLÄPAHASEEN KOSTAMAAN VELJENSÄ MURHAN. KUKA AMPUI MOSES GONZALESIA SELKÄÄN? OLIKO SE KIEROILEVA SHERIFFI, JOKA YRITTÄÄ AJAA SPEEDYN TIEHENSÄ? EPÄILYKSEN ALLA OVAT MYÖS SALAPERÄINEN BAT MASTERSON, NAISTENMIES TSAI-JAI-JAI-MANOLITO, JA PANKKIRYÖSTÄJÄ CLYDE. HÄMEEN HITAIN ( SIMO SALMINEN) SE TUSKIN OLI. SPEDEN MAINIO LÄNNENELOKUVAPARODIA, JOSSA ON VIITEITÄ SPAGETTIWESTERNEISTÄ, SIELLÄ TÄÄLLÄ RIPAUS HURJAA JOUKKOA JA AURINGONLASKUN RATSASTAJIA, RIISUU ASEISTA KAIKKI " LÄNKKÄREIDEN" YSTÄVÄT!

NÄYTTELIJÄT: SPEDE PASANEN, SIMO SALMINEN, TARJA MARKUS, ESKO SALMINEN, VILLE-VEIKKO SALMINEN, LEO JOKELA, PERTTI MELASNIEMI, JUKKA VIRTANEN, LEO LASTUMÄKI, PENTTI IRJALA, PIA HATTARA, MM.

VALMISTUSVUOSI 1970

KESTO 1H 21MIN

YHTEISKESTO 5H 39MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 50 vrk 10 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 50 vrk 10 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.