Kuvaus

John Thaw on nerokas mutta omaperäinen komisario Morse kriitikoiden ylistämässä, palkitussa ja valtavan suosion saavuttneessa murhamysteerisarjassa.
Kuolema Jerichossa
Komisario Morse, jolla ei juuri ole ollut tuuria rakkaudessa, uskoo onnensa kääntyneen tavattuaan kauniin Anne Stavelyn (Gemma Jones). Tätä rakkautta ei kuitenkaan ole kirjoitettu tähtiin, sillä Anne löytyy roikkumasta hirrestä salaperäisissä olosuhteissa. Morse epäilee murhaa ja käynnistää tutkimukset yhdessä konstaapeli Lewisin (Kevin Whately) kanssa. Tapaus Kuolema Jerichossa on alku pitkälle yhteistyölle.
Nicholas Quinnin hiljainen maailma
Mestarietsivä kutsutaan hätiin varsin monimutkaisen murhamysteerin tutkimuksiin. Joku kauppaa Oxfordin tutkintosalaisuuksia ja on enemmän kuin valmis tappamaan niistä. Nicholas Quinn on tutkintolautakunnan kuulovammainen jäsen ? kunnes hän löytyy kuolleena kotoaan. Pystyykö Morse kytkemään johtolangat murhaajaan? Romanssiakin on ilmassa, kun Morse ihastuu Monicaan (Barbara Flynn) - mutta onko naisella jotain tekemistä tapauksen kanssa?
Vainajien Palvelus
Hiljaisen maalaiskylän kirkonvahti löydetään veitsi rinnassaan. Tapaus osoittautuu ensimmäiseksi raakojen murhien sarjassa kirkon välittömässä läheisyydessä. Arvoituksen kasvaessa Morsella on käsissään viisi ruumista ja aika alkaa käydä vähiin...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 9 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 48 vrk 9 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.