Tuote on myyty käyttäjälle Jumppuv hintaan 50 €

Kuvaus

Eli yhdessä paketissa kaikki kuusi Suomessa julkaistua Kommissar X-elokuvaa. Vauhdikas ja viihdyttävä sarja James Bond-elokuvien hengessä. Tosin näissä myös vähän härskimpää kamaa, kuten alastomuutta, joissain mukana. Nämä Harleyn painokset ovat viralliset toiset painokset. Tosin Siniset pantterit on ehta Europa Filmin julkaisu, johon olen vain yhtenäisyyden vuoksi teetättänyt liikkeessä hyvälaatuisen värikopiokannen. Tämän tuplasarjan itselleni myyn nyt pois tilanpuutteen vuoksi. Jokaisessa mukana DVD-rippi, jonka tarkastuksen yhteydessä olen tehnyt ja jokainen myös kuvissa näkyvissä pehmeissä koteloissa. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan. Myös nouto mahdollinen. Alimmaisena lisätiedot julkaisuista FIx-galleriasta kopioituina ja seuraavana tarkemmat kuntokuvaukset yksittäin:

Siniset pantterit: Hyväkuntoinen kasetti ja tarkastettu JVC:n nauhurilla 31.1.2021. Kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha ja virallinen Europa Filmin julkaisu.

Käärmeiden vallassa: Hyvä, mutta hieman puuromainen kuva, joka on tyypillistä "Made in Finland"-nauhoille. Tarkastettu JVC:n nauhurilla 31.1.2021.

Lohikäärmeiden kynsissä: Hyväkuntoinen kasetti ja tarkastettu JVC:n nauhurilla 31.1.2021. Kyseessä on Scotchin "Made in U.K."-laatunauha.

Tiikerijengi: Hyväkuntoinen kasetti ja tarkastettu JVC:n nauhurilla 29.1.2021. Kyseessä on Scotchin "Made in U.K."-laatunauha.

Vihreät koirat: OK / hyvä kuva. Kuvassa pehmeyttä ja epätarkkuutta, kuten lähes aina Dexan "Made in Finland"-nauhoissa, mutta siis kunnossa. Tarkastettu JVC:n nauhurilla 16.1.2020.

Tuntemattoman takaa-ajama: OK-kunto. Kehno masternauha, mistä johtuen kuva hieman puuromainen huolimatta siitä, että tässä kyseessä "Made in Japan"-laatunauha. Tarkastettu JVC:n nauhurilla 30.1.2021.

Siniset pantterit (1968)

Kill, Panther, Kill!

aka Kommissar X - Drei blaue Panther ; Tres panteras azules ; Commissaire X - Trois panthères bleues ; Gangsters per un massacro ; Oi 3 mavroi panthires

Ryhmä: Europa Vision Ab, Oy (w/ "Europa Film/Vision esittää" -covers)

Alamaailman kauhu, Joe Walker New Yorkista, hengenvaarallisella tehtävällä Kanadassa!

Vankikuljetuksen yhteydessä pakenee gangsteripomo Arthur Hillary vanhan kumppaninsa Anthonyn avustuksella. Arthur teki 4 vuotta aikaisemmin keikan, jolla pääsi USA:n kriminaalihistoriaan. Hän järjesti kaikkien aikojen jalokivikaappauksen, jossa saaliina oli 3 miljoonan dollarin arvosta jalokiviä.
Hillaryn jäljet johtavat Montrealiin, jossa hän tapaa veljensä Robertin. Pian sen jälkeen molemman veljekset murhataan. Epäiltyjen joukossa on Robertin sihteeri ja hoitajatar, nuori Emily Winters, jolle oli uskottu salaisuus "Sinisistä Panttereista". Se on arvokas intialainen veistos, joka on varastettu hämärissä olosuhteissa.
Kapteeni Rowland New Yorkin murharyhmästä ottaa huolehtiakseen kauniista leskestä. Silloin yllättäen ilmaantuu paikalle Arthurin entinen kumppani Anthony - ja Emily katoaa. Myös Rowlandin ystävä ja työtoveri Joe Walker on kadonnut jäljettömiin. Onko Sinisten Panttereiden salaisuus vaatinut lisää uhreja?
Vasta viimeisillä minuuteilla selviää, kuka todellisuudessa on kahminut itselleen arvokkaat jalokivet ja on syyllinen kaikkiin murhiin.

Ohjaus:
Gianfranco Parolini

Käsikirjoitus:
Gianfranco Parolini
Günter Rudorf
Giovanni Simonelli
Paul Alfred Müller


Näyttelijät:
Tony Kendall
Brad Harris
Corny Collins
Hannelore Auer
Siegfried Rauch
Erika Blanc
Franco Fantasia
Erwin Strahl
Gianfranco Parolini
Laci von Ronay
Carlos de Castro
Fortunato Arena
Rainer Brandt
Thomas Danneberg
Hans W. Hamacher


Maa: Italy / West Germany / Canada

Genre: Action / Crime

Kategoria: Kommissar X / Secret Agent / Euro Spy
 



MiscInfo:
English audio



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Käärmeiden vallassa (1969)

The Three Golden Serpents

aka Kommissar X - Drei goldene Schlangen ; Three Golden Serpents ; Island of Lost Girls ; Commissaire X et les trois serpents d'or ; I ormarnas grepp ; Die Tiger Bande

Ryhmä: Harley Video

Joe Walker New Yorkista, hengenvaarallisella tehtävällä Bangkokissa!

Komissario Tom Rowland, murharyhmän päällikkö New Yorkista, osallistuu kansainväliseen poliisikongressiin Bangkokissa. Täällä hän joutuu yllättäen tutkimaan Phyllis Leightonin kidnappaustapausta.
Kukaan ei uskalla käntyä paikallisen poliisin puoleen kidnappaajien pelossa ja siksi tapausta tulee Tomin ystävä Joe Walker mukan selvittämään tapausta. Sillä välin kun Tom yritetään murhata hotellissa, flirttaile Joe viehättävän thai-tytön kanssa laivalla, joka on matkalla Thaimaahan. Hiukan ennen laivan saapumista satamaan tyttö yrittää murhata hänet.
Yhtäkkiä Tom ja Joe huomaavat sekaantuneensa mutkikkaaseen juttuun, jossa gangsterikopla "3 käärmettä" on avainasemassa. Kuka on tuon paholaisjoukon johtaja? Kuka on perustanut "rakkauden saaren", jolla on vain länsimaalaisia tyttöjä? Arvoitus seuraa arvoitusta. Vasta kun Tom ja Joe ovat saaneet tapauksen selvitetyksi ja palauttaneet liigan elossa olevat jäsenet kuriin ja järjestykseen, he voivat palata kotiin unenomaisen kauniista Thaimaasta.

Ohjaus:
Roberto Mauri

Käsikirjoitus:
Jameson Brewer
Gianfranco Parolini
Manfred R. Köhler
Paul Alfred Müller


Näyttelijät:
Tony Kendall
Brad Harris
Monica Pardo
Loni Heuser
Hansi Linder
Herbert Fux
Giuseppe Mattei
Walter Brandi
Rotraut de Nève
Carlos de Castro
Vilaiwan Vatanapanich
Hannelore Auer
James E. Boogle
Bandithit Lidhisen
Kunjai Ninakanit


Maa: Italy / West Germany / Thailand / USA

Genre: Action / Adventure / Crime

Kategoria: Kommissar X / Secret Agent / Euro Spy
 



MiscInfo:
In English with Finnish Subtitles.

Master: Gebe Film Video




Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Lohikäärmeiden kynsissä (1966)

So Darling, So Deadly

aka Tappajat - elättekö ikuisesti? ; Djävlar - ska ni evigt leva? ; Agent Joe Walker: Operation Far East ; Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen ; Commissaire X dans les griffes du dragon d'or ; Agente Jo Walker operazione Estremo Oriente

Ryhmä: Harley Video

Joe Walker ja hänen ystävänsä Tom Rowland saavat tehtävän joka johdattaa heidät Kauko-Itään. Professori Arcon on tehnyt keksinnön, joka parantaa huomattavasti lasersäteen tehoa. Keksinnön ydin on Iradiconsuodatin, joka vahvistaa laser-säteen lähes miljoonakertaiseksi. Monet havittelevat keksintöä, mm. rikollisjärjestö Kultainen Lohikäärme.
Joe Walkerin ja Tom Rowlandin tehtävänä on estää Iradicon-suodattimen joutuminen vääriin käsiin - eli Lohikäärmeiden kynsiin.

Ohjaus:
Gianfranco Parolini

Käsikirjoitus:
Stefan Gommermann
Gianfranco Parolini
Paul Alfred Müller
Theo Maria Werner


Näyttelijät:
Tony Kendall
Brad Harris
Barbara Frey
Luisa Rivelli
Ernst Fritz Fürbringer
Gisela Hahn
Margaret Rose Keil
Giuseppe Mattei
Jacques Bézard
Carlo Tamberlani
Nikola Popovic
Gianfranco Parolini
H. Amin
M. Ojatirato
Sarah Abdullah


Maa: Austria / Italy / Yugoslavia / Singapore

Genre: Adventure

Kategoria: Kommissar X / Secret Agent / Euro Spy
 



MiscInfo:
In English with Finnish Subtitles.



Kuvasuhde: 2.35:1

Tiikerijengi (1971)

Tigergang

aka Kommissar X jagt die roten Tiger ; Tigergänget ; FBI Operation Pakistan ; The Tiger Gang ; Commissaire X contre Tiger-Gang ; F.B.I. operazione Pakistan

Ryhmä: Harley Video

Joe Walker New Yorkista hengenvaarallisella tehtävällä Karachissa!

Leslie Stevens työskentelee Pakistanissa Interpolin laskuun. Hän pääsee suuren huumeliigan jäljille, joutuu onnettomuuteen ja kuolee. Se haiskahtaa kuitenkin murhalta. Myös mafia on ilmeisesti sekaantunut juttuun.
Komissario Tom Rowland saa tehtäväkseen tutkia tapahtunutta.
Leslien työtoveri Mr. Khan, kuolee metsästäessään tiikeriä. Arvoituksellisinta on se, että siinä osassa Pakistania ei ole tiikereitä. Myös tämä haiskahtaa murhalta. Khanin perhe uskoo tapauksen Joe Walkerin hoidettavaksi.
Jäljittäessään murhaajaa Tom Rowland poikkeaa Khanin perheen luona, jossa hän tapaa vanhan ystävänsä ja työtoverinsa Joe Walkerin. Yhdessä he aloittavat häikäilyttömän huumeliigan, Punaisten Tiikereiden jäljittämisen. Vaikeinta on saada selville, kuka on Tiikeriliigan johtaja.

Ohjaus:
Harald Reinl

Käsikirjoitus:
M. Wegener
Theo Maria Werner
Werner P. Zibaso
Klaus E.R. von Schwarze


Näyttelijät:
Tony Kendall
Brad Harris
Gisela Hahn
Mohammad Ali
Zeba
Ernst Fritz Fürbringer
Rainer Basedow
Nino Korda
Roberto Messina
Nisho
Ali Ejaz
Qavi Khan
Abdul Karim Baloch
Charles Wakefield
Mac Gregor Flanders


Maa: West Germany / Italy / Pakistan

Genre: Action / Thriller

Kategoria: Kommissar X / Secret Agent / Euro Spy
 



MiscInfo:
In English with Finnish Subtitles.

Master: Micke's Videotape AB.

Widescreen approx. 1.45:1.

Vihreät koirat (1967)

Kill Me Gently

aka Kommissar X - Drei grüne Hunde ; Soft Kill ; Death Trip ; Commissaire X: Halte au L.S.D. ; Strategic command chiama Jo Walker ; Comisario X y los tres perros verdes

Ryhmä: Harley Video

Pullollinen LSD:tä joka on miljoonan dollarin arvoinen, katoaa Amerikan konsulaatin kassakaapista Istanbulissa. Onko syyllinen joku henkilökunnasta? Joe Walker ja komissario Rowland alkavat tutkia tapausta. Jäljet johtavat järjestöön nimeltä Vihreät Koirat.

Huume on välittömästi saatava takaisin. Nykyajan sodankäynnissä LSD:tä voidaan käyttää aseena, jolla on kauhistuttavat vaikutukset, jos sitä sekoitetaan esimerkiksi juomavesisäiliöihin.

Vihreät Koirat on pysäytettävä keinolla millä hyvänsä, maksoi mitä maksoi. Hengenvaarallinen tehtävä - myös Joe Walkerille ja hänen ystävälleen komissario Tom Rowlandille.

Ohjaus:
Rudolf Zehetgruber
Gianfranco Parolini


Käsikirjoitus:
Rudolf Zehetgruber
Paul Alfred Müller
Giovanni Simonelli
Louis Sauvat


Näyttelijät:
Tony Kendall
Brad Harris
Olga Schoberová
Christa Linder
Dietmar Schönherr
Herbert Fux
Sabine Sun
Rossella Bergamonti
Emilio Carrer
Carlo Tamberlani
Rudolf Zehetgruber
Andrea Aureli
Samson Burke
Sal Borgese
Jeff Cameron


Maa: West Germany / Italy / France / Lebanon / Hungary

Genre: Action / Comedy / Crime

Kategoria: Kommissar X / Secret Agent / Euro Spy
 



MiscInfo:
In English with Finnish Subtitles

Master: Gebe Film Video

Suomentanut VIDEOSUOMENNOS OY




Kuvasuhde: 1.78:1

Tuntemattoman takaa-ajama (1966)

Kiss Kiss... Kill Kill

aka Kommissar X - Jagd auf Unbekannt ; Tuntemattoman takaa - ajama ; Jagad av okänd ; Le commissaire X traque les chiens verts ; 12 donne d'oro ; Comisario X

Ryhmä: Harley Video

Kirje Tom Rowlandilta murharyhmän päällikölle New Yorkiin. Yhteenveto:
Lomallani tapasin ystäväni Joe Walkerin. Hän oli saanut tehtäväkseen ottaa selvää Joan Carellista, ydinfyysikon sisaresta, joka on kadonnut. Tapasin Joen yökerhotanssijatar Nancy Wrightin ruumiin viereltä. Hän sai maksaa elämällään siitä mitä oli kertonut Joelle. Todisteena tästä on ääninauha.

Saamme kiittää Joe Walkerin terävää älyä siitä että pääsimme jutun jäljille. Aiomme lähteä Joen kanssa saarelle, josta saattaa löytyä koko ratkaisu. Toivon mukaan löydmme Joanin sekä erään Pat-nimisen henkilön. Saarella on suuri määrä aarteita, joita vartioi joukko etsintäkuulutettuja "gorilloja" - sekä puolustusjärjestelmä, joka perustuu kuolettaviin säteisiin.

Ohjaus:
Gianfranco Parolini

Käsikirjoitus:
Paul Alfred Müller
Gianfranco Parolini
Giovanni Simonelli
Theo Maria Werner


Näyttelijät:
Tony Kendall
Brad Harris
Maria Perschy
Christa Linder
Ingrid Lotarius
Nikola Popovic
Giuseppe Mattei
Jacques Bézard
Danielle Godet
Olivera Katarina
Liliane Dulovic
Giovanni Simonelli
Dusan Perkovic
Viktor Starcic
Dusan Antonijevic


Maa: West Germany / Italy / Yugoslavia

Genre: Mystery

Kategoria: Kommissar X / Secret Agent / Euro Spy
 



MiscInfo:
In English with Finnish Subtitles.



Kuvasuhde: 1.85:1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 23:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.