Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Andreï Filipov (Aleksei Guskov) oli kerran Venäjän juhlituin kapellimestari ja maailmalla tunnettu Tsaikovski-spesialisti. Hänen johtamansa Bolshoin orkesterin Tsaikovski-tulkinnat nousivat myyttiseen lentoon. Vanhan vallan romahduksen jälkeen hän työskentelee yhä Bolshoissa. Siivoojana.
Filipov varastaa Bolsoin orkesterille saapuvan esiintymiskutsun. Hän aikoo palata valokeilaan ja nostaa Tsaikovskin taas lentoon Valon kaupungissa, Pariisissa. Edessä on vain pari haastetta. Muut poispotkitut alkuperäiset mestarisoittajat toimivat kuka missäkin puolivillaisessa tai ainakin melko laillisessa hommassa. Aikaa on vain pari viikkoa. Orkesteri on saatava kokoon - ja Pariisiin. Ilman rahaa se on vaikeaa... Mutta mahdollista.

Kapellimestari käy karhunpainiin kohtalon kanssa, apunaan paras ystävänsä, ambulanssikuski-sellisti Sacha (Dmitri Nazarov). Sekä pahin vihollisensa, entinen Breznevin kätyri Gavrilov (Valery Barinov). Miten Pariisin kuumin nuori viulistitähti (Mélanie Laurent) saadaan suostumaan konsertin solistiksi? Mikä salaisuus yhdistää kapellimestarin ja ykkösviulistin kohtalot? Kuinka vara-Bol?oin onnistuu sulattaa kopeiden pariisilaisten sydämet?

K7

Tekstit: SUOMI, Ruotsi, Norja, Tanska

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.6.2021 9:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.