Kuvaus

Huom! ILMAINEN POSTITUS nyt vähintään 3 KIRJA-kohteen ostajalle!  1-2 KIRJA-kohteen ostajalle postitus enintään 5 EURO (vaikka ilmoitettujen  hintojen yhteissumma olisi suurempi)!   [Ja mukaan mahtuu muitakin ostoja: esim. levyjä tai pelejä!]

 

Pähkinänkuoressa: ILMAINEN POSTITUS vähintään 3 KIRJA-kohteen ostajalle!

1-2 KIRJA-kohdetta postitus ENINTÄÄN  5 EURO (ellei ilmoitettu ole pienempi)

 

Tästä linkistä löydät myynnissä olevat kirja-kohteemme:

https://www.huuto.net/haku/sellernro/246046/category/262/sort/closing

 

Tässä kohteessa myydään kirjaa (katso myös muutkin):

 

KONSTANTIN STANISLAVSKI Näyttelijän työ OSA 1 & OSA 2 * 1.p. 2011 UUSI SUOMENNOS Toim. ja suom. KRISTIINA REPO

"Mitä on näyttelijätaide? Mikä on luova tila ja miten sen voi saavuttaa? Entä maaginen jos, emotionaalinen muisti ja alateksti? Miten saavuttaa inspiraatio tietyllä kellonlyömällä? Miten välttyä rutiinimaisuudelta? Stanislavskin Näyttelijän työ on alansa ohittamaton klassikko.Venäläisen näyttelijän, ohjaajan ja pedagogin Konstantin Stanislavskin teos Näyttelijän työ 1 ja 2, oppilaan päiväkirja on näyttämötaiteen klassikko, näyttelijäntyön ohittamaton perusteos. Stanislavskin (1863 1938) järjestelmä on systemaattinen tapa opettaa näyttelijän ja ohjaajan työtä ja luoda aito vuorovaikutus näyttämön ja katsomon välille.Vaikka Stanislavski loi systeeminsä usean vuosikymmenen aikana 1800-luvun lopulta 1900-luvun alkuvuosikymmenille, hänen oppinsa ovat yhä moderneja ja tänä päivänä korvaamattomia niin teatterissa, elokuvassa, oopperassa ja muissa esittävissä taiteissa. Stanislavskin laaja tutkimustyö on nousemassa uuteen arvostukseen niin Amerikassa, Euroopassa, Venäjällä kuin Pohjoismaissakin. Näyttelijän työ 1 ja 2 on Venäjällä kouluttautuneen teatterintekijä Kristiina Revon useita vuosia valmistelema uusi suomennos, joka päivittää ja tarkentaa lukuisia Stanislavskin keskeisiä termejä ja ajatuksia tähän päivään.Näyttelijän työn kaksi ensimmäistä teosta julkaistaan nyt yhtenä kirjana, joka sisältää paljon Suomessa ennen julkaisematonta materiaalia.''Romaanimuotoinen, näyttelijäoppaan päiväkirjaksi kirjoitettu teos on vuoroin hauska, runollinen, syvämietteinen ja - mikä parasta - äärimmäisen selkeä. Kristiina Revon komeana uutena suomennoksena ilmestyvä monumentaalinen Näyttelijän työ on alan ensimmäinen todellinen - ja ehkä edelleenkin paras - oppikirja'' Lauri Timonen, Satakunnan Kansa 15.8.2011''Näyttelijän Työ on omaperäinen näyttämötaiteen opaskirja. Suosittelen Näyttelijän työtä ehdottomasti kaikille näyttämötaiteesta kiinnostuneille. Opetustilanteet ovat aidonoloisia, eikä teksti todellakaan ole tylsää, vaan Näyttelijän työ on kuin näytelmä itsessään.'' Johanna Torvinen, Lukufiilis 2011/3 "

***

"Venäläisen näyttelijän, ohjaajan ja pedagogin Konstantin Stanislavskin teos Näyttelijän työ 1 ja 2, oppilaan päiväkirja on näyttämötaiteen klassikko, näyttelijäntyön ohittamaton perusteos. Stanislavskin (1863-1938) "järjestelmä" on systemaattinen tapa opettaa näyttelijän ja ohjaajan työtä ja luoda aito vuorovaikutus näyttämön ja katsomon välille.

Vaikka Stanislavski loi systeeminsä usean vuosikymmenen aikana 1800-luvun lopulta 1900-luvun alkuvuosikymmenille, hänen oppinsa ovat yhä moderneja ja tänä päivänä korvaamattomia teatterissa, elokuvassa, oopperassa ja muissa esittävissä taiteissa.

Stanislavskin laaja tutkimustyö on nousemassa uuteen arvostukseen niin Amerikassa, Euroopassa, Venäjällä kuin Pohjoismaissakin. Näyttelijän työ 1 ja 2 on Venäjällä kouluttautuneen teatterintekijä Kristiina Revon useita vuosia valmistelema uusi suomennos, joka päivittää ja tarkentaa lukuisia Stanislavskin keskeisiä termejä ja ajatuksia tähän päivään.

Näyttelijän työn kaksi ensimmäistä teosta julkaistaan nyt yhtenä kirjana, joka sisältää paljon Suomessa ennen julkaisematonta materiaalia."
 

 


kuvan kirja  *

TAMMI 2011, SID, 1.p., 928s., kansipaperit

KUNTO: HYVÄ K3 *


Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN  (5,00 EURO). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME! Teatteri näyttelijä (vaikka elokuva -osastolla) näytelmä
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

43 €
Sulkeutuu 2 vrk 7 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

43 € Sulkeutuu 2 vrk 7 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.