Kuvaus

KORALLIFISUT

TV:STÄ TUTT!

SYVÄLLÄ MEREN UUMENISSA TUOLLA KUUDENNEN JA SEITSEMÄNNEN MEREN VÄLISSÄ NEPTUNEN POUKAMASSA, ASUVAT KORALLIFISUT. TÄMÄ JÄNNITTÄVÄ MERENALAINEN MAAILMA JA ÄRHÄKÄT HEHKUVASUOMUISET KALAT PERUSTUVAT KANSAINVÄLISEEN BESTSELLER-KIRJAAN. " KORALLIFISUJA" RAKASTETAAN YMPÄRI MAAILMAN SEN HAHMOJEN JA VALLOITTAVAN MERIYMPÄRISTÖN VUOKSI JA VANHEMMAT ARVOSTAVAT TARINOIDEN TAUSTALLA OLEVIA MORAALISIA ARVOJA.

DVD SISÄLTÄÄ 8 VALLOITTAVAA TARINAA, JOISSA KORALLI YSTÄVINEEN KOKEE MONTA JÄNNITTÄVÄÄ JA OPETTAVAISTA SEIKKAILUA.

KOULUSSA KORALLI YSTÄVYSTYY MERIHEVOSTYTTÖ SEA FILLYN KANSSA. KORALLI ONNISTUU MYÖS KOVAN HARJOITTELUN AVULLA SELVIYTYMÄÄN HIENOSTI SIMPUKFONISOOLOSTAAN. LUOKALLE JAETAAN VUODEN PÄÄTTEEKSI TODISTUKSET, JA PETTYNYT KORALLI YRITTÄÄ PIILOTELLA TODELLISIA ARVOSANOJA VANHEMMILTAAN. LISÄKSI KORALLI KEHUSKELEE YSTÄVILLEEN TUNTEVANSA ROKKISTARA BRUCEN. KEHUSKELU JA EPÄREHELLISYYS EIVÄT KUITENKAAN KANNA PITKÄLLE, JA VARSINAISIA OPETUKSIA ON LUVASSA...

KORALLI, BLUE, SEA FILLY SEKÄ MONET MUUT YSTÄVÄT SEIKKAILEVAT MYÖS VAPAA-AIKANAAN. HE PYRKIVÄT KAIKIN TAVOIN TAPAAMAAN IDOLINSA KIEKKOSTARA WAYNE KYRMYNISKAN. MUTTA OVATKO KAIKKI KEINOT SITTENKÄÄN HYVIÄ? YSTÄVYKSET SUUNTAAVAT MYÖS ISÄN VAROITUKSISTA HUOLIMATTA VAARALLISEEN VIRTAAN, JA BLUE MAINAA JOUTUA KOKONAAN VIRRAN VIEMÄKSI! UKKI, TYLSÄ VANHUS, OSOITTAUTUU ERINOMAISEKSI JUTUNKERTOJAKSI, EIKÄ HAMMASLÄÄKÄRISSÄ KÄYNTIKÄÄN NIIN KAMALAA OLE KUIN KORALLI ON LUULLUT!

SISÄLTÄÄ TV:STÄ TUTUT JAKSOT:

KORALLIFISU JA KOULUN UUSI TYTTÖ

KORALLIFISU TAPAA WAYNE GRUNIONIN

KORALLIFISU SOITTA SIMPUKFONIA

VAARALLINEN VIRTA

KORALLIFISU SAA TODISTUKSEN

UKIN KALAJUTTUJA

KORALLIFISU MENEE HAMMASLÄÄKÄRILLE

KORALLIFISU JA ROKKITÄHTI

VALMISTUSVUOSI 1999

KESTO 1H 40MIN PUHUMME SUOMEA

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 118 vrk 1 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 118 vrk 1 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.