Kuvaus

Neljä tarinaa:
- Partisaanien tulikaste
 
Natsi-Saksa oli miehittänyt entisen asetoverinsa Italian vuonna 1943. Vastaiskuun ryhtyi useita maanalaisia ryhmiä kautta saapasmaan. Luca Mancini ja Gino Rossi olivat kaksi saksalaisia vihaavaa nuorukaista, joiden piti todistaa pärjäävänsä taisteluissa ennen kuin heidät hyväksyttiin partisaanien sakkiin.
- Burman sotamuuli
 Keväällä 1943 liittoutuneet kävivät katkeria taisteluja Burman herruutta havittelevien japanilaisten kanssa. Harry Porter oli komentolinjassa alhaisin hanttihommien mosuri. Sankaruuteen koitti kuitenkin uudenlaisia mahdollisuuksia, kun hän eksyi osastostaan ja sai taistelutoverikseen jääräpäisen karvaturvan.
- Normandian ketut
 Normandian D-Dayn useat maahanlaskuoperaatiot hajautuivat vaarallisen kauaksi aiotuista kohteistaan. Kapteeni Matt Parker linnottautui pieneen ranskalaiskylään odottamaan maanmiesten etenemistä. Wermacht järjesti pienelle ja pahoin kolhitulle amerikkalaisten laskuvarjojääkärien ryhmälle ronskinpuoleista ajankulua.
- Metallin jytinää
 
Raskaalla tykillä varustettu venäläinen KV2-tankki oli vaikea ohjata ja se oli suuri maali vihollisen tulitukselle. Se oli myös niin jykevätekoinen, että panssaritorjunnan piti osua lähietäisyydeltä ja suoraan. Tarina kertoo eräästä miehistöstä, joka raivasi metallihirviöllään tiensä läpi sodan myllerryksen.

Kers. Kiven th-palsta:
- Sotahevoset
- Laskuvarjonuket

Vilkaise löytyykö minulta muita kiinnostavia korkeajännityslehtiä

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 4 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 75 vrk 4 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.