Tuote on myyty käyttäjälle iloharju hintaan 3,50 €

Kuvaus


Neljä tarinaa:
- Verenkarvainen kamppailu
 Frankie Speed ja Bob Bracewell karsastivat toisiaan. Molemmat päätyivät kommandojoukkoihin, mikä tiesi jatkuvaa kilvoittelua "keikarin" ja "tylsimyksen" kesken. Tarvittiin todella armoton yhteinen natsivihollinen ja verinen taistelu, jotta he pystyisivät kamppailemaan rinta rinnan edes sodassa.

- Jimmyn ilmavoimat
 Laivueenjohtaja Jimmy Newman teki Westland Lysanderilla vaarallisia salaisen palvelun keikkoja Ranskaan. Kun Jimmy ammuttiin alas, hän huomasi voivansa jatkaa sotatoimia valikoimalla antiikkisia lentokoneita. Yllättävä ilmatuki oli tarpeen vastarintaliikkeen iskiessä rohkeasti massiivista Waffen-SS -kolonnaa vastaan.

- Kahakoiva kalastaja
 Kalastaja Peter Marshin ei tarvinnut edes pohtia astumista Royal Navyn palvelukseen, jossa hän sai tuttuakin tutummilla vesillä komentoonsa huippunopean moottoritorpedoveneen. Vähemmän odotettua oli kolmimoottorisen sota-aluksen vaihtuminen vaatimattomaan hollantilaiseen purjekippoon tärkeässä erityistehtävässä.

- Sotakentän laki
 "Lumikello" oli Yhdysvaltain armeijan sotapoliisien pilkkanimi. Sotamiesten ylenkatseesta huolimatta valkomypäräiset Mike Wagner ja Steve Jackson tutkivat Korean konfliktin keskellä tapahtunutta arvoituksellista upseerin kuolemaa. Joku oli sodan kaakoksessa selvästi päättänyt ottaa lain omiin käsiinsä.

Lisänä artikkelit:
- II-maailmansodan sotilaslakit
- Short Sunderland -lentovene

Vilkaise löytyykö minulta muita kiinnostavia korkeajännityslehtiä
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.4.2024 21:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.