Kuvaus

OHUT JA KEVYT KORTTIKOTELO (TROIKA-TUOTE), JOKA SOPII ERITYISEN HYVIN KÄYNTIKORTEILLE. ULKOMITAT 95 X 65 X5 MM, PAINO N.55 G.

ETUPUOLELLA ELLIOTT ERWITTIN (S.1928) IKONINEN VALOKUVA NEW YORK CITY 1974 "FELIX, GLADYS AND ROVER", TUNNETAAN MYÖS NIMELLÄ "DOG LEGS". MUUT OSAT METALLIA. SISÄPUOLEN KORTTIOSA JA TAKAKANSI KUVIOITUA TERÄSTÄ, SISÄOSAN SILEÄSSÄ METALLIKUORESSA FOTOGRAFISKAN LOGO (TÄTÄ VOI KÄYTTÄÄ MYÖS PEILINÄ!)

PIDÄ KORTTISI JÄRJESTYKSESSÄ TÄSSÄ TYYLIKKÄÄSSÄ KOTELOSSA, JOSSA VOI SÄILYTTÄÄ NIIN LUOTTOKORTIT, KÄYNTIKORTIT, SETELIT YM. (MAKSUKORTTEJA KOTELOON MAHTUU 4 KPL JA KÄYNTIKORTTEJA 12-13).

LAADUKAS KOTELO ON TUKHOLMAN VALUKUVATAITEEN MUSEO FOTOGRAFISKAN MUSEOKAUPASTA HANKITTU JA MAKSOI 185.00 SEK (N. 19,10 €). TUOTE ON UUSI JA KÄYTTÄMÄTÖN. NÄITÄ UUSIA KOTELOITA ON SAATAVILLA KAKSI KAPPALETTA JA NE TULEVAT SAMOILLA POSTIKULUILLA, HINTA/KPL.

 

 

 

 

 

Hakusanoja: Fotografiska Stockholm, Elliott Erwitt/100+1, käyntikorttikotelo, käyntikorttilompakko, käyntikorttilompsa, korttitasku, korttilompakko, korttilompsa, korttikotelo, taidevalokuva

 

  •  

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,90 €
Sulkeutuu 13 vrk 19 h 48 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,90 € Sulkeutuu 13 vrk 19 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.