Kuvaus

Vanha antiikkinen korurasia naisen yöpöydälle tai kauneudenhoito peilin eteen. Rasia on kokonaan metallia ja kansi on takaa saranoitu. Kannessa on kuvattu vanhan Keisarillisen Saksan pystyttämä Niederwald muistomerkki patsas Reini joen rannalle. Se pystytettiin reilut 150v sitten ja oli  erityisen suosittu turistikohde vuosina 1920-1939. 

Rasia on 4,5cm korkea ja 6,5cm pitkä, paino 123g. Käytetty, aito vanha antiikki rasia. Valmistus arveltiin olleen vuosina 1920-1948 , saattaa olla jopa vanhempi. 2.Maailmansodan jälkeen alkoi Saksa nopeasti tehdä töitä ja rahaa, jolloin monia vanhoja työkaluja ja muotteja kaivettiin raunioista esiin ja puhdistettiin niistä pölyjä. Tämä "uus-renesanssi  aika " kesti kuitenkin vain vuoden pari. Siksi ei voida poissulkea mahdollisuutta, että tämä on valmistunut heti sodan jälkeen. Rasia on vanha ja upea kaunis muisto, anna tämän säilyä vielä seuraavat 100 vuotta....jolloin se voi maksaa vaikka kuinka paljon .....

Saksa aloitti hyödykkeiden export myynnin ulkomaille jo 1952, mutta se oli vaikeaa, koska kilpailu oli kovaa ylivoimaista USA:ta vastaan, sillä Yhdysvallat oli sodassa pommittanut pahimmat teollisuus kilpailijat raunioiksi ja sai valtavan edun heti sodan jälkeen itselleen.... sota on myös bisnistä. 

A16JA401 Korurasia vanha antiikkia, kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa, katso ne huolellisesti läpi, ole hyvä.
Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !

 Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 2 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,98 € Sulkeutuu 90 vrk 2 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.