Kuvaus

Korvakorut, jade, onyx

Vaalean punaruskeat jadehelmet 8, 6 ja 4 mm, vihreä onyxrondelli 4mm. Pujotettu hopealankaan. Hopean väriset helmihatut. Hopeoidut, kirurgiteräksiset korvakoukut. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Korujen runko-osan pituus on 4 cm ja paino yhteensä 4,7 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat korut huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Jadeksi (engl. jade) kutsutaan kahta eri mineraalia: nefriittiä ja jadeittia. Nämä ovat ulkonäöltään ja rakenteeltaan varsin samanlaisia, tiiviitä ja sitkeitä kiviä, joita on ollut helppo työstää mm. koruiksi ja koriste-esineiksi. Jade on läpikuultavaa tai läpinäkymätöntä, massamaista kiveä. Jadeiitti on lasikiiltoista ja hieman kovempaa (kovuus Mohsin asteikolla 7) kuin nefriitti (kovuus Mohsin asteikolla 6,5), joka on enemmän rasvakiiltoista. Jaden värisävyt ovat valkoinen, vihreä, ruskea, violetti, punainen, oranssi ja musta. Jadea voidaan myös värjätä. Horoskooppikivenä jade mainitaan oinaan, härän, neitsyen ja vaa'an onnenkiveksi.

Onyx, onyksi (engl. onyx) on kalsedonimuunnos, joka usein on mustaa, muitakin sävyjä löytyy. Joskus onyxissa on raitoja, jotka ovat yhdensuuntaisia, kun akaatin raidat ovat mutkikkaita. Kivessä on lasikiilto tai silkkimäinen pinta. Usein se hiotaan mattapintaiseksi. Onyxin kovuus Mohsin asteikolla on 6,5-7. Onyx tunnetaan kauriin onnenkivenä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 15 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 9 vrk 15 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.